Groep 2 13

5 september 2020 15:00

Joost Soeter

Onbekend

De tweede bekerwedstrijd in de poule speelden we tegen 4e-klasser Wodanseck uit Wolfheze, die de eerste bekerwedstrijd gelijk had gespeeld tegen Uchta.

Het werd een wel zeer eenzijdige wedstrijd. Wodanseck wist alleen in de eerste helft één kans te creëren, waar onze keeper Rik Peters een goed antwoord op had. Verder is er in de gehele wedstrijd geen enkel schot op of richting ons doel genoteerd.

De score liep uiteindelijk op tot 8-0.

De goals:

• Na een paar minuten scoort Olaf Jonkman met een boogbal op assist van Pelle Ypinga.
  • Na nog geen 5 minuten spelen is het al 2-0: Olaf dit keer met een assist op Mees Kuipers die met een geplaatst balletje laag in de hoek het doel vindt.
  • 28e minuut: Weer een doelpunt van Olaf op assist van Stijn
  • 31e minuut: Kevin Bastiaanse scoort de 4-0 na een slim overstapje van Sander Beek
  • 42e minuut: Pelle is attent in de rebound na een schot van Sander: 5-0

Na de rust hetzelfde spelbeeld, maar het duurde even voordat we weer doeltreffend waren:

• 77e minuut: Na een kopbal van Jochem van de Kamp kan Kevin in de rebound zijn tweede laten aantekenen: 6-0
  • 84e minuut: Olaf schiet na een pass van Boris Hendriksen via de keeper op de lat en de rebound is dit keer voor Sander: 7-0
  • 87e minuut: na een mooie solo zet Lukas Pels de 8-0 eindstand op het bord.

DVOV combineerde er bij vlagen lustig op los, al moet gezegd worden dat Wodanseck ook veel te veel ruimte weggaf.

Toch waren er ook een paar tegenvallers. In de eerste helft viel eerst Ybo Hendriksen uit met een vervelend uitziende knieblessure en even later moest ook Mees naar de kant met een schouderblessure. Hopelijk gaat het meevallen.

De laatste bekerwedstrijd in de poule spelen we zaterdag 12 september uit tegen Uchta in IJzendoorn in de Betuwe. Winst in de poule en  doorbekeren is dichtbij, maar we moeten het nog wel even doen.