DZC '68 JO9-6

Onder 9 zaterdag, JO9-3, 4e klasse 15

17 september 2016 8:30

Onbekend

Mist, bewolkt, en tijdens de tweede helft regen. Een doelpuntenregen dan. Zo was het weer tijdens de tweede wedstrijd van JO9-3.

Niet iedereen was helemaal fit. En als dan al spelers uit (voormalig) F3, F4, F5, F6, F7,en F8 hebt, dan leen je ....  precies uit de F2. We hebben de serie bijna compleet.

Reinhoud vond het leuk dat hij mee mocht doen en liet dat zien door  zowel de eerste als de laatste (8-0) erin te schieten. Reinhoud dank je voor het invallen!

In de eerste helft gaf DZC '68 nog taai tegenstand. Met een grote sterke keeper en een hoop spelers die goed in de weg liepen hadden de JO9-3 -spelers nog wel wat moeite om er door heen te komen. Dylan, Diede, Lars, Syrah en Fay hielden de tegenstander echter, met een soort handbal-omcirkeling volledig op DZC-helft:

Johan Cruyff zou trots geweest zijn om deze dominante voetbalstijl. Met de 2-0 van Jilles werd de rust gehaald.

Na de rust was het verzet een beetje gebroken en scoorde JO9-3 er lustig op los. Tot vreugde van de ouders want die stonden juist met zijn allen bij het goede doel te kijken. Jesse haalde de gemiste wedstrijd van vorige week ruimschoots in door 3,4,5 en 6-0 binnen te schieten. De één na laatste na een assist van Lars en de laatste met een prachtige assist van Jilles. De 7-0 was een wat ongelukkige actie van de doelman.

Topkeepers blinken altijd uit door het kleine beetje wat ze te doen krijgen, heel goed te doen. Ziggy was onze topkeeper want die enige(!) bal van de wedstrijd ving hij klemvast.

De overwinning, de doelpunten en ook de assists werden na afloop weer gevierd,.Geen slecht weer dus, maar het was weer goed! Op naar de volgende wedstrijd.