Sponsoren - DVOV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoren

Sponsoren

Sponsoren

Bijna geen enkele vereniging kan zonder sponsors. Ook DVOV niet. Sinds jaar en dag prijzen wij ons gelukkig met vele bedrijven en personen die onze club een zeer warm hart toedragen en op één of andere manier onze vereniging steunen.

Sponsoring wordt steeds belangrijker voor de  DVOV. Vele bedrijven, groot en klein, en individuele personen ondersteunen onze club. Ondersteuning van DVOV betekent voor deze bedrijven een mogelijkheid om naamsbekendheid te krijgen of uit te breiden, daarnaast speelt natuurlijk ook de clubliefde een belangrijke rol.

Dat sponsoring binnen onze vereniging niet meer weg te denken is, kunnen we opmaken uit het feit dat het aantal bedrijven en personen dat onze vereniging steunt meer dan honderd bedraagt.

Op het gebied van sponsoring van onze vereniging zijn er verschillende mogelijkheden, variërend van shirtsponsoring van een bepaald (jeugd)elftal tot bordreclame.

De sponsorcommissie heeft verschillende pakketten samengesteld, waarin de mogelijkheden voor iedere sponsor – van “klein” tot “groot” – zijn gerangschikt.

Creatieve voorstellen van sponsoren over de invulling van een pakket zijn voor ons altijd bespreekbaar!

Sponsorpakketten zijn op aanvraag verkrijgbaar. De leden van de sponsorcommissie zijn graag bereid om geheel vrijblijvend in een persoonlijk onderhoud een toelichting te geven.

Met vriendelijke sportgroet,

De Sponsorcommissie.

Contact: sponsoring@dvov.nl 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!