Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

DVOV 1 kan niet stunten tegen vv Dieren

18 oktober 20:00  Een dapper strijdend DVOV 1 moet zijn meerdere erkennen in vv Dieren en het houtwerkmeer »


DVOV 1 komt te laat op stoom

10 oktober 19:15  Na een 3-0 en 5-2 achterstand komt DVOV nog terug tot 5-4 tegen Eerbeekse Boys, maar kan een nederlaag niet meer voorkomen.meer »


Nipte nederlaag voor DVOV 1 in Eefde

3 oktober 12:30  DVOV 1 deed het een stuk beter dan bij het vorige bezoek in Eefde, maar kan toch een nederlaag niet voorkomen.meer »


DVOV 1 krijgt loon naar werken

26 september 9:45  Na een moeizame wedstrijd tegen een stug Oeken, zorgt Boas de Bloois net voor tijd met een prachtige kopbal, uit een voorzet van Randell Tacke, voor de bevrijdende 1-0.meer »


DVOV 1 seizoen 2021/22: een korte intro

25 september 10:45  Wie maken dit jaar deel uit van de DVOV 1 selectie en staf?meer »


Corona maatregelen (per 25 september)

23 september 10:45  Wat zou het mooi zijn om na 2 seizoenen weer een "normaal" voetbalseizoen te kunnen beleven. Helaas zijn we nog niet van Corona af. Hoe luiden de huidige regels per 25 september? Die regels vind je hieronder. Als je deze letterlijk toepast, is sport onmogelijk. De regels schuren vaak met de praktijk. Toch roept het bestuur iedereen op zich zoveel mogelijk aan de onderstaande regels te houden. Mede daardoor hopen we samen een geweldig seizoen mee te maken. Veel succes allemaal!meer »


Grote Club Actie gaat zaterdag 18 september van start

17 september 21:15  Ook dit jaar doen wij als DVOV weer mee met de Grote Club Actie. Leuk voor de kinderen en noodzakelijk voor de club. meer »


Online bestellen? Doe het via SponsorKliks en steun DVOV!

26 november 9:45  December is kadotijd. Bestel je online, doe het dan via Sponsorkliks op onze site, en steun zo DVOV. Maar wist je dat we ook provisie ontvangen over vakantieboekingen, thuisbezorgd eten en nog veel meer? Er zijn clubs die al meer dan 10.000 euro hebben opgehaald! Lees verder voor een overzicht van alle winkels meer »


Van het bestuur: maatregelen om seksuele intimidatie te voorkomen

25 november 8:45  Het bestuur wil de kans op seksuele intimidatie zo klein mogelijk maken binnen onze club. Daarom volgen we het advies van KNVB en NOC*NSF: we vragen van een aantal mensen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Hoe, wie, wat en waarom lees je hieronder.meer »


Teams seizoen 2017/2018 op de site

1 juli 7:45  Op 1 juli start - administratief - het nieuwe voetbalseizoen. Vanaf vandaag staan dus alle spelers, leiders en trainers ook bij de teaminformatie. meer »


Hoeveel kampioenen krijgt DVOV? Zeven teams!

22 mei 22:30  In het jubileumjaar konden maar liefst 12 teams van DVOV kampioen worden. Uiteindelijk zijn zeven team op de bovenste plaats geëindigd.meer »


DVOV heeft nieuw Voetbalplan 2017-2020

21 mei 7:00  Vanaf heden heeft DVOV een nieuw voetbalplan. Met dit voetbalplan ondersteunen wij trainers, kader en spelers binnen DVOV. Kernwoorden voor dit plan zijn opleiden, ambitie, structuur en kwaliteit.meer »


DVOV JO15-3 pakt vol overtuiging het kampioenschap

15 mei 7:30  Zaterdag 13-05 -2017. Het is superzaterdag op de Pinkenberg. Verschillende elftallen van DVOV kunnen kampioen worden op deze mooie zaterdag in mei waaronder: JO15-3.meer »


Ook DVOV JO17-1 pakt het kampioenschap!

14 mei 12:15  In een knotsgekke wedstrijd speelt DVOV JO17-1 gelijk met 3-3 tegen enig overgebleven concurrent Rheden JO17-1, wat voldoende is voor het kampioenschap. Na een 0-1 achterstand werd met prima voetbal naar een 3-1 voorsprong gebald. In de slotminuten ging het nog bijna mis toen Rheden twee keer scoorde doordat de organisatie achterin weg was. Een nagelbijtende twee minuten volgde, maar hier bleef het bij. KAMPIOEN!!!! Het bleef nog lang onrustig, maar vooral erg gezellig op de Pinkenberg...


Zaalvoetbal Onder 9 en Champions League op 11-2

1 februari 20:30  Op zaterdag 11 februari 2017 is er een zaalvoetbalprogramma voor Onder 9 en Champions League in sporthal de Dumpel, De Hangmat in Rheden en in Kermisland Arnhem.meer »


Volgend jaar start nieuw Pupillenvoetbal

22 januari 19:30  Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/'18 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillenvoetballers. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau.meer »


Derde kerstdag-toernooi in de Dumpel

27 december 14:30  De dag na kerst is traditioneel de dag dat de jeugd van DVOV het gourmet-vet er lekker af kan spelen tijdens het derde kerstdag toernooi in de Dumpel. meer »


JO9-4 KAMPIOEN!

12 december 19:45  Zaterdag 10 december speelden de jongens van JO9-4 hun tiende competitiewedstrijd. Omdat deze wedstrijd, naast acht andere, gewonnen werd, mag het team zich aan het eind van 2016 koploper en daarmee kampioen van de 4e klasse 16 noemen!meer »


JO9-3 wint Pinkenbergkraker

15 oktober 11:45  De JO9-3 mocht afgelopen zaterdag het bijzonder gevoel van het spelen van hun eerste derby ervaren. Samen met klasgenoten, vriendjes en straatgenoten was al wekenlang uitgekeken naar deze wedstrijd.meer »


JO9-03 op herhaling in Dieren

26 september 6:45  Wedstrijdanalyse doet ook bij het JO9-voetbal zijn intrede. De tegenstander van deze week, v.v Dieren, had zorgvuldig de wedstrijd van JO9-3 van vorige week bestudeert. Anders valt niet te verklaren dat zij, net als DZC '68, met een grote keeper kwamen aanzetten. Wetende hoe ze het onze jongens en meisjes lastig moesten maken. Deze keeper was nog groter en sterker dan de vorige. Hij kon goed keepen en was ook nog gezegend met een geweldige dieptepass (lees uittrap). JO9-3 moest er dus hard voor werken. meer »


Dé Vouw O Vouw Tsé Eins wird Ef Eins

23 mei 10:15  Eén personenbusje, drie personenauto´s waaronder een zware Mercedes bolide, een technische staf van drie man, twee vaders, drie moeders, twee broers, een zus, veertien jongens uit Velp en Arnhem en Max de hond. Dat waren de ingredienten van een Bumben Pfinxterwochende in het op 325 kilometer van Velp verwijderde Bensheim am Oderwald bij Heidelberg.meer »


Ook DVOV D3 Kampioen!!!

14 mei 11:15  DVOV D3 is dinsdag dik verdiend kampioen geworden. Ze wonnen maar liefst alle 11 de wedstrijden. En ook nog met een verpletterend doelsaldo: 49 voor en maar 8 tegen. Proficiat! meer »


E1 gaat voor kampioenschap op 23 april

16 april 14:30  Met 7 gewonnen wedstrijden was vandaag nummer 2 (RKHVV E2) van de poule aan de beurt. Bij winst zou volgende week het kampioenschap al veilig gesteld kunnen worden.meer »


F8 viert feest na eerste overwinning.

22 november 12:00  Het F8 team van DVOV begon de competitie met vrij een nieuw team. Enkele spelers hadden al "vlieguren" gemaakt bij de Champions League maar een groot deel stroomde ook zonder enige ervaring in bij het F8 team. meer »


Jeugdkeepers DVOV krijgen een echt keepersshirt!

19 november 17:45  Afgelopen dinsdag ontvingen de jeugdkeepers van DVOV hun eigen echte keepersshirt. DVOV geeft al een paar jaar speciale keeperstrainingen. Deze keepersshirts zijn de kers op de taart.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!