Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Houd vol, ons voetbal komt terug!

29 december 17:30  In DE GELDERLANDER van 29-12-2020 DVOV maakt video voor honderdduizenden getroffen voetballers: ‘Houd vol... ons voetbal komt terug’ Via het instagramaccount dvov_1932 (ruim 500 volgers) maakt onze voetbalclub reclame voor onze sport.meer »


De dag die je wist dat zou komen: DVOV wordt rookvrij

15 december 13:45  DVOV gaat mee met de tijd. Wij zijn bijzonder geworden door normaal te blijven, en passen ons aan onze omgeving aan als dat nodig is. Daarnaast hebben we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Deze maatschappelijke verantwoordelijkheid is één van de pijlers waarop het verenigingsplan 2020-2025 is geschreven, dat tijdens de ALV in november is toegelicht. Eén van de in het verenigingsplan genoemde elementen van die maatschappelijke verantwoordelijkheid is het realiseren van een gezonde sportomgeving. Een rookvrij DVOV hoort daar bij. Lees verder over het hoe en waarom het bestuur heeft besloten om het terrein van DVOV met ingang van 1 januari 2020 rookvrij te maken. meer »


Oliebollencup 2019

21 december 9:30  Traditioneel trappen we het nieuwe jaar weer af met de Oliebollencup. Een toernooi van en voor DVOV'ers die na het vele zitten tijdens de feestdagen weer lekker willen ballen! Ook de traditionele erwtensoep van Diny van Barneveld ontbreekt ook dit keer niet. Voor de soep, en onbeperkt oliebollen :-), vragen we een kleine bijdrage van 2,50 euro. Het toernooi wordt georganiseerd voor de senioren en A+B jeugd. Tot 5 januari! PS; we starten om 11:30 meer »


Kantine vandaag woensdag 28 febr. gesloten tot 19.30 uur

28 februari 13:30  Kantine vandaag woensdag 28 febr. gesloten tot 19.30 uur


Promotie naar hoofdklasse mogelijk voor JO15-1 en JO17-1

2 januari 11:00  De jeugd heeft de toekomst zeggen ze. Nou dan is dit wel heel veelbelovend voor de toekomst van DVOV!meer »


Nog erger op veld 6

30 december 15:45  Helaas hebben de zwijnen afgelopen nacht opnieuw toegeslagen op veld 6, de ravage is nog groter geworden. Inmiddels is er contact geweest met de gemeente Rheden. Die ziet de ernst van het probleem in, en wil constructief meedenken. Na oud en nieuw is er overleg met de gemeente om te kijken hoe dit opgelost kan worden. Met de huidigemeer »


Hij is er! De DVOV-app

7 december 8:00  De DVOV-app is te downloaden. De DVOV-app is het verlengde van de DVOV-website. Nieuws, het voetbalprogramma, de uitslagen en de wedstrijdverslagen worden gedeeld. De app heeft ook extra mogelijkheden zoals een Liveblog tijdens de wedstrijdmeer »


Online bestellen? Doe het via SponsorKliks en steun DVOV!

26 november 9:45  December is kadotijd. Bestel je online, doe het dan via Sponsorkliks op onze site, en steun zo DVOV. Maar wist je dat we ook provisie ontvangen over vakantieboekingen, thuisbezorgd eten en nog veel meer? Er zijn clubs die al meer dan 10.000 euro hebben opgehaald! Lees verder voor een overzicht van alle winkels meer »


Van het bestuur: maatregelen om seksuele intimidatie te voorkomen

25 november 8:45  Het bestuur wil de kans op seksuele intimidatie zo klein mogelijk maken binnen onze club. Daarom volgen we het advies van KNVB en NOC*NSF: we vragen van een aantal mensen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Hoe, wie, wat en waarom lees je hieronder.meer »


Herfstvakantie-feestje voor JO9 en Champions

19 oktober 14:15  Je kent het vast wel... De helft van jouw team is met vakantie dus het heeft niet veel zin om te trainen. Veel teams trainen daarom niet terwijl de andere helft graag wil voetballen. Voor die groep was er in de herfstvakantie genoeg te doen bij DVOV. Maandag was er de circuittraining en woensdag stond ook bol van de activiteiten..meer »


Geslaagd Pupillencircuit

17 oktober 7:15  De zon scheen volop, 19 spelers waren op tijd, ouders gewapend met zonnebrand en fototoestellen gaven acte de presence. meer »


Uitnodiging ALV

15 oktober 13:00  Uitnodiging: vrijdag 10 november is er een Algemene Leden Vergadering (ALV). WE NODIGEN OOK EN VOORAL JEUGDLEDEN UIT! HIER KUNNEN JULLIE MEEPRATEN OVER DE TOEKOMST VAN JULLIE CLUB. Iedereen van 16 jaar en ouder mag zelf stemmen, onder de 16 mogen hun wettelijk vertegenwoordiger laten stemmen, mits ze lid zijn. Dit zijn de agendapuntenmeer »


Trainingsoefening: King of the Goal

19 augustus 7:45  Het nieuwe seizoen gaat weer van start. als opwarmertje: King of the Goals. Een trainingsoefening voor alle niveaus. Succes verzekerd.meer »


Bericht van de Technisch Jeugdcoördinator (Jef)

17 augustus 18:30  De komende tijd maakt onze nieuwe Technisch Jeugdcoördinator (TJC), Jef Vels, een (kennismakings-)rondje langs de velden. Hij zegt hierover:meer »


De velden hebben nieuwe nummers

3 augustus 13:45  De normale velden zijn nog steeds genummerd zoals we dat kennen. Omdat de jeugd onder negen jaar op kwart-velden gaat spelen zijn nieuwe nummers voor deze kwart-velden nodig. Deze nummers zijn inmiddels vastgesteld. meer »


Competitie-indelingen en bekerwedstrijden

29 juli 15:30  Via voetbal.nl of via de voetbal.nl app zijn inmiddels de poule-indleingen voor de competitie en voor de beker te vinden.meer »


Trainingsschema 2017-2018 is bekend

16 juli 22:00  Trainingsschema 2017-2018 is bekend en op de website gepubliceerd. meer »


Wedstrijdzaken-app dit seizoen verplicht

11 juli 12:30  We zitten nog pas in de zomerstop en velen van jullie gaan vast op vakantie, echter er wordt achter de schermen hard doorgewerkt. Het is namelijk aankomend seizoen VERPLICHT voor kaderleden en spelers om de Wedstrijdzaken-app van de KNVB op je smartphone te gebruiken.meer »


Afscheid van de A1, C2 en F5

9 juli 9:00  Wees gerust, komend seizoen zullen er normaal JO19-1, JO13-2 en JO9-5 teams bij DVOV zijn. Dit artikel gaat niet over het stoppen van die teams maar over naamswijzigingen. meer »


Teams seizoen 2017/2018 op de site

1 juli 7:45  Op 1 juli start - administratief - het nieuwe voetbalseizoen. Vanaf vandaag staan dus alle spelers, leiders en trainers ook bij de teaminformatie. meer »


DVOV heeft een nieuwe Technisch Jeugdcöordinator: Jef Vels

19 juni 5:30  Het bestuur van DVOV heeft voor het seizoen 2017-2018 de gewenste Technisch Jeugd Coordinator weten te contracteren: Jef Vels uit Uden. Jef is tussen 1997 en medio 2015 in diverse functies werkzaam geweest als docent KNVB opleidingen, JeugdPlanNederland talententrainer en KNVB District trainer.meer »


Nieuwe teamindelingen 2017-2018

15 juni 15:00  De nieuwe teamindelingen zijn bekend!meer »


Winnaar wedstrijdverslag: JO9-3!

5 juni 18:15  Een positieve insteek. Zo veel mogelijk spelers worden genoemd. Het is duidelijk dat een TEAM presteert, niet alleen iemand die een goal maakt.meer »


Nieuwe spelregels voor Jeugd Onder 9

1 juni 12:45  Dit seizoen gaat de competitie voor de jeugd onder 9 jaar - voorheen: de F-pupillen - veranderen. De KNVB heeft een flyer uitgebracht.meer »


Hoeveel kampioenen krijgt DVOV? Zeven teams!

22 mei 22:30  In het jubileumjaar konden maar liefst 12 teams van DVOV kampioen worden. Uiteindelijk zijn zeven team op de bovenste plaats geëindigd.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!