Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Programma voor DVOV 1 voor start seizoen 2021-22

19 juli 23:00  Er is inmiddels een aantal datums bekend voor de start van het nieuwe seizoen voor DVOV 1. Hopelijk wordt het eindelijk een seizoen in de derde klasse die we volledig kunnen uitspelen. Zodra er aanvullingen en/of veranderingen zijn, zal dit overzicht worden bijgewerkt.meer »


Indeling DVOV-jeugd 2021-2022

14 juni 22:15  Na heel wat gepuzzel en vele gesprekken is de indeling van de jeugd onder 19 voor komend seizoen bekend. De "transfermarkt" is gesloten wordt dan gezegd. Er zijn 34 teams samengesteld, daarvan enkele gemengd. Vijf echte meidenteams en heel veel jongensteams. Ergens in september begint de competitie, zoals het er nu naar uitziet. Daaraan voorafgaand is er voor de meeste teams een bekertoernooi. meer »


Online bestellen? Doe het via SponsorKliks en steun DVOV!

26 november 9:45  December is kadotijd. Bestel je online, doe het dan via Sponsorkliks op onze site, en steun zo DVOV. Maar wist je dat we ook provisie ontvangen over vakantieboekingen, thuisbezorgd eten en nog veel meer? Er zijn clubs die al meer dan 10.000 euro hebben opgehaald! Lees verder voor een overzicht van alle winkels meer »


Van het bestuur: maatregelen om seksuele intimidatie te voorkomen

25 november 8:45  Het bestuur wil de kans op seksuele intimidatie zo klein mogelijk maken binnen onze club. Daarom volgen we het advies van KNVB en NOC*NSF: we vragen van een aantal mensen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Hoe, wie, wat en waarom lees je hieronder.meer »


Teams seizoen 2017/2018 op de site

1 juli 7:45  Op 1 juli start - administratief - het nieuwe voetbalseizoen. Vanaf vandaag staan dus alle spelers, leiders en trainers ook bij de teaminformatie. meer »


Hoeveel kampioenen krijgt DVOV? Zeven teams!

22 mei 22:30  In het jubileumjaar konden maar liefst 12 teams van DVOV kampioen worden. Uiteindelijk zijn zeven team op de bovenste plaats geëindigd.meer »


DVOV heeft nieuw Voetbalplan 2017-2020

21 mei 7:00  Vanaf heden heeft DVOV een nieuw voetbalplan. Met dit voetbalplan ondersteunen wij trainers, kader en spelers binnen DVOV. Kernwoorden voor dit plan zijn opleiden, ambitie, structuur en kwaliteit.meer »


DVOV JO15-3 pakt vol overtuiging het kampioenschap

15 mei 7:30  Zaterdag 13-05 -2017. Het is superzaterdag op de Pinkenberg. Verschillende elftallen van DVOV kunnen kampioen worden op deze mooie zaterdag in mei waaronder: JO15-3.meer »


Ook DVOV JO17-1 pakt het kampioenschap!

14 mei 12:15  In een knotsgekke wedstrijd speelt DVOV JO17-1 gelijk met 3-3 tegen enig overgebleven concurrent Rheden JO17-1, wat voldoende is voor het kampioenschap. Na een 0-1 achterstand werd met prima voetbal naar een 3-1 voorsprong gebald. In de slotminuten ging het nog bijna mis toen Rheden twee keer scoorde doordat de organisatie achterin weg was. Een nagelbijtende twee minuten volgde, maar hier bleef het bij. KAMPIOEN!!!! Het bleef nog lang onrustig, maar vooral erg gezellig op de Pinkenberg...


Zaalvoetbal Onder 9 en Champions League op 11-2

1 februari 20:30  Op zaterdag 11 februari 2017 is er een zaalvoetbalprogramma voor Onder 9 en Champions League in sporthal de Dumpel, De Hangmat in Rheden en in Kermisland Arnhem.meer »


Volgend jaar start nieuw Pupillenvoetbal

22 januari 19:30  Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/'18 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillenvoetballers. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau.meer »


Derde kerstdag-toernooi in de Dumpel

27 december 14:30  De dag na kerst is traditioneel de dag dat de jeugd van DVOV het gourmet-vet er lekker af kan spelen tijdens het derde kerstdag toernooi in de Dumpel. meer »


JO9-4 KAMPIOEN!

12 december 19:45  Zaterdag 10 december speelden de jongens van JO9-4 hun tiende competitiewedstrijd. Omdat deze wedstrijd, naast acht andere, gewonnen werd, mag het team zich aan het eind van 2016 koploper en daarmee kampioen van de 4e klasse 16 noemen!meer »


JO9-3 wint Pinkenbergkraker

15 oktober 11:45  De JO9-3 mocht afgelopen zaterdag het bijzonder gevoel van het spelen van hun eerste derby ervaren. Samen met klasgenoten, vriendjes en straatgenoten was al wekenlang uitgekeken naar deze wedstrijd.meer »


JO9-03 op herhaling in Dieren

26 september 6:45  Wedstrijdanalyse doet ook bij het JO9-voetbal zijn intrede. De tegenstander van deze week, v.v Dieren, had zorgvuldig de wedstrijd van JO9-3 van vorige week bestudeert. Anders valt niet te verklaren dat zij, net als DZC '68, met een grote keeper kwamen aanzetten. Wetende hoe ze het onze jongens en meisjes lastig moesten maken. Deze keeper was nog groter en sterker dan de vorige. Hij kon goed keepen en was ook nog gezegend met een geweldige dieptepass (lees uittrap). JO9-3 moest er dus hard voor werken. meer »


Dé Vouw O Vouw Tsé Eins wird Ef Eins

23 mei 10:15  Eén personenbusje, drie personenauto´s waaronder een zware Mercedes bolide, een technische staf van drie man, twee vaders, drie moeders, twee broers, een zus, veertien jongens uit Velp en Arnhem en Max de hond. Dat waren de ingredienten van een Bumben Pfinxterwochende in het op 325 kilometer van Velp verwijderde Bensheim am Oderwald bij Heidelberg.meer »


Ook DVOV D3 Kampioen!!!

14 mei 11:15  DVOV D3 is dinsdag dik verdiend kampioen geworden. Ze wonnen maar liefst alle 11 de wedstrijden. En ook nog met een verpletterend doelsaldo: 49 voor en maar 8 tegen. Proficiat! meer »


E1 gaat voor kampioenschap op 23 april

16 april 14:30  Met 7 gewonnen wedstrijden was vandaag nummer 2 (RKHVV E2) van de poule aan de beurt. Bij winst zou volgende week het kampioenschap al veilig gesteld kunnen worden.meer »


F8 viert feest na eerste overwinning.

22 november 12:00  Het F8 team van DVOV begon de competitie met vrij een nieuw team. Enkele spelers hadden al "vlieguren" gemaakt bij de Champions League maar een groot deel stroomde ook zonder enige ervaring in bij het F8 team. meer »


Jeugdkeepers DVOV krijgen een echt keepersshirt!

19 november 17:45  Afgelopen dinsdag ontvingen de jeugdkeepers van DVOV hun eigen echte keepersshirt. DVOV geeft al een paar jaar speciale keeperstrainingen. Deze keepersshirts zijn de kers op de taart.meer »


Uitnodiging: Samen maken we DVOV sterk

14 mei 9:00  Beste commissieleden van DVOV, Activiteiten commissie, Barcommissie, Bestuur, Jeugdbestuur, Klusteam, Materialen, PR en Website, Scheidsrechters, Sponsorcommissie, Kantinecommissie, Technische commissie en/of Leeftijdscoördinator, Veldcommissie, Wedstrijdsecretariaat, en wellicht vergeten wij nog een commissie.meer »


DVOV C1 bereikt bekerfinale

23 april 9:30  DVOV C1 heeft gister na een heuse thriller de bekerfinale bereikt. Met een zwaarbevochten 4-3 overwinning speelt de C1 op zaterdag 16 mei de finale tegen DIO '30 C1 uit Druten. De wedstrijd vindt plaats op neutraal terrein (vv Dieren). Het aanvangstijdstip moet nog door de KNVB worden vastgesteld. meer »


Eric Braamhaar op Schoolvoetbal 8 April

6 april 16:30  Op de 2de schoolvoetbal dag te weten Woensdagmiddag 8 April hebben we wel een hele speciale gast die komt. Het is niemand minder dan Eric Braamhaar,eredivisie scheidsrechter die DVOV komt bezoeken speciaal voor het schoolvoetbaltoernooi deze dag.meer »


Schoolvoetbal trekt meer dan 1000 kinderen!

6 april 15:00  VELP - Op 1 en 8 april 2015 organiseert Voetbalvereniging DVOV voor de twaalfde achtereenvolgende keer het Velps/Rozendaalse schoolvoetbal-toernooi. Het belooft een zeer bijzonder toernooi te worden want er hebben zich wederom meer dan 1000 voetballende kinderen opgegeven voor één van beide woensdagmiddagen. Op 1 april trekken de kinderen uit groep 3, 4 en 5 naar een bomvol sportpark ‘De Pinkenberg’, op 8 april de kinderen uit groep 6, 7 en 8. Het toernooi wordt ondersteund door de gemeenten Rheden en Rozendaal, en door een grote hoeveelheid andere sponsoren. Die ervoor zorgen dat wij weer twee sportieve middagen kunnen neerzetten. meer »


Pupillen scheidsrechter debuut Senne de Vries en Koen Regtering

22 maart 10:00  Je zult het maar hebben zo zit je in de opleiding,en voordat je het weet sta je op het veld. Het overkwam Koen Regtering en Senne de Vries afgelopen Zaterdag 21 Maart.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!