Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

DVOV 1 afgedroogd in kletsnat Brummen

26 september 20:30  DVOV bleek kansloos tegen een sterk Sportclub Brummen en maakt een valse start in de competitiemeer »


Grote clubactie 2022

19 september 9:15  Voetbal is een sport die verbroedert, waar de directeur samen sport met de timmerman of -vrouw, waar de geloven door elkaar lopen. Daarin heeft Nederland een unieke plaats in de wereld (in de meeste andere landen bepaalt je afkomst, je geloof of het bedrijf waar je werkt voor welke club je speelt) en daarvan is DVOV een uitgesproken voorbeeld.meer »


DVOV 1 wint ruim van Wodanseck maar bekert niet verder

18 september 11:15  DVOV wordt wat ongelukkig op doelsaldo uitgeschakeld in de beker en kan zoch nu helemaal gaan richten op de competitiemeer »


DVOV 1 speelt de 2e bekerwedstrijd gelijk tegen SDOO

12 september 21:15  Vierdeklasser SDOO bleek een taaie klant voor DVOV 1 dat het duel niet in winst kon omzetten en ook nog een erg zuur einde kende.meer »


Trainingsschema Revisie 3 gepubliceerd

9 september 9:30  Let op: versie 3 van het Trainings- en veldenschema is gepubliceerd. Kijk onder Voetbal bij Trainingen. meer »


DVOV 1 is los en boekt winst in de beker

4 september 20:15  Een behoorlijk gewijzigd DVOV 1 is op weg naar weer een mooi seizoen in de derde klasse zaterdag.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!