Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Corona maatregelen (per 25 september)

23 september 10:45  Wat zou het mooi zijn om na 2 seizoenen weer een "normaal" voetbalseizoen te kunnen beleven. Helaas zijn we nog niet van Corona af. Hoe luiden de huidige regels per 25 september? Die regels vind je hieronder. Als je deze letterlijk toepast, is sport onmogelijk. De regels schuren vaak met de praktijk. Toch roept het bestuur iedereen op zich zoveel mogelijk aan de onderstaande regels te houden. Mede daardoor hopen we samen een geweldig seizoen mee te maken. Veel succes allemaal!meer »


Grote Club Actie gaat zaterdag 18 september van start

17 september 21:15  Ook dit jaar doen wij als DVOV weer mee met de Grote Club Actie. Leuk voor de kinderen en noodzakelijk voor de club. meer »


Geel zwart baas op de Pinkenberg

29 oktober 11:45  13 Spelers, 4 teams, veel enthousiast publiek en een boel blije gezichtjes waren de ingrediënten afgelopen zaterdag bij de DVOV Champions League. meer »


Zaterdag F en Champions League naar de speeltuin

13 juni 10:30  Beste F-jes en Champions League spelers van DVOV, Het is weer zo ver, wij willen jullie van harte uitnodigen voor het jaarlijkse uitje naar speeltuin: Op zaterdag 24 juni worden jullie om 09.45 uur bij DVOV verwacht.meer »


Vitesse pakt de beker op groot veld

15 oktober 12:45  Vandaag was voor de meeste spelertjes van de DVOV Champions League een echte primeur te beleven. Het veld was niet alleen een stukje groter maar ook waren er dit keer grote doelen waarbij keepers ingezet mochten worden!meer »


DVOV Champions League vliegt uit..

2 oktober 11:00  Aangezien we afgelopen jaren altijd leuk hebben gevoetbald met en tegen SC Doesburg stond ook dit seizoen een treffen met Doesburg op het verlanglijstje.meer »


Kick off DVOV Champions League

18 september 14:30  Hoewel de trainingen al weer enkele weken bezig zijn was zaterdag 17 september de officiële kick-off van het Champions League voetbal voor de allerjongste spelertjes bij DVOV. meer »


Graag 100 personen friet....

12 juni 11:00  Zaterdag 11 juni was de traditionele afsluiting van het seizoen voor de DVOV F-spelers en de Champions League. Met 8 F-teams en een volle Champions League konden we dit jaar weer het oude record verbreken en gingen we met bijna 100 personen richting de Leemkuil in Nijmegen.meer »


Juventus wint nipt de beker!

23 mei 13:15  Het was ongewoon rustig op de Pinkenberg afgelopen zaterdag. De competitie is afgelopen dus er waren maar 2 wedstrijden. Maar deze rust was van korte duur want maar liefst 25 spelers kwamen lekker Champions League voetbal spelen zodat alle drie de veldjes druk bezet werden met de jongste toppers van DVOV!meer »


PSV nogmaals kampioen op de Pinkenberg!

16 mei 16:15  Een club is natuurlijk pas echt kampioen als ook binnen de DVOV Champions League de overwinning is gehaald. Zo`n schaal is best leuk maar er gaat toch niets boven een grote beker gevuld met dropveters!meer »


Vier teams spelen Champions League op 30 april.

1 mei 12:45  Ondanks de vakantie kwamen er toch nog 15 spelers naar de Pinkenberg voor een portie voetbalplezier!meer »


Champions League speelt F-wedstrijd op veld 5

16 april 14:45  Aangezien er vandaag een F-wedstrijd werd gespeeld op veld 5 was dit veld al geprepareerd met grote doelen. Een ideale kans om de spelers een keer te laten spelen op deze afmetingen.meer »


Champions League in ploegendienst.

4 april 12:45  Afgelopen weekend werden de Champions League verdeeld over twee voetbaldagen. Spelers van 2008 t/m 2010 konden deelnemen aan het SML toernooi op zondag. Spelers jonger dan 2010 konden lekker voetballen op de Pinkenberg. meer »


DVOV Champions over de grens...

28 maart 13:00  Deze zaterdag zijn we op uitnodiging van SC Doesburg afgereisd naar de tijdelijke locatie van deze club. Met prachtig weer en een grote groep van 23 spelertjes een mooie basis voor een toptoernooi!meer »


Paris Saint Germain pakt de cup, roem en snoepjes.

21 maart 12:30  Zaterdag 19 maart waren er maar liefst 20 internationals ingevlogen richting Pinkenberg. Volle bak dus voor coördinator Remko die vandaag zijn debuut maakte! meer »


Champions League groeit!

15 maart 12:30  Sinds we weer voldoende ruimte hebben en de winter bijna uit de lucht is zien we wekelijks weer een toename van het aantal spelers. Hoewel een groot aantal alleen nog traint op woensdag konden we afgelopen zaterdag met 4 goed gevulde teams het gras van de Pinkenberg betreden.meer »


DVOV voetbalschool weer van start!

6 januari 13:15  Vanaf woensdag 13 januari begint de DVOV voetbalschool weer. Van 16.30 tot 17.15 voor de Champions League spelers (4-6 jaar) Van 17.15 tot 18.00 voor de F-jes (vanaf F3) Aan - of afmelden is niet nodig. Iedereen is welkom! Voor meer informatie : Alex Bronmans (a.bronmans@upcmail.nl / 06 521 621 00)


Vitesse Vitesse

14 november 13:30  Aangezien de shirtjes van Vitesse het meest populair zijn binnen de Champions League en we zowel het uit- als thuistenue in het arsenaal hebben konden we vandaag Vitesse uit tegen Vitesse thuis laten spelen. meer »


DVOV Champions League vs. SC Doesburg

10 november 15:45  Nadat onze Champions onlangs al waren uitgevlogen naar Doesburg was het afgelopen zaterdag tijd voor de return in Velp.meer »


Vitesse te sterk voor Reaal Madrid?

18 oktober 13:30  Net voor elf uur worden in de kantine van DVOV misschien wel de belangrijkste opstellingen gemaakt. De grote vraag bij veel kinderen is in welk team ze spelen en vooral ook met wie? meer »


DVOV Champions League overtuigend in Doesburg

11 oktober 10:45  Eindelijk konden de Champions league spelers van DVOV afgelopen zaterdag weer even vier tegen vier voetballen. Op uitnodiging van SC Doesburg konden we mooi even onze krachten meten met deze 5- en 6 jarige spelers wat altijd spannend is.meer »


Juventus pakt de grote cup!

3 oktober 14:15  Bam! Na 1 keer speler op zaterdag waren deze week alle basis-plaatsen maximaal gevuld met 12 spelers. Helaas voor alle andere DVOV spelers aan de zijlijn die o zo graag weer even Champion zouden willen zijn. Het pannaveldje is zaterdag tussen 11.00 en 12.00 domein van de Champions League!meer »


Champions League weer op zaterdag!

27 september 14:45  Het was even stil op de Pinkenberg. Maar afgelopen zaterdag kon de Champions League dan eindelijk weer los! meer »


Vitesse toch kampioen?

6 april 14:45  Deze ochtend was het even hectisch opstarten. Het is natuurlijk Paasweekend en dan is het maar afwachten of onze toppers komen voetballen of andere plannen hebben. De meute kwam traag op gang dus om 11 uur leek het alsof we met 4 teams de strijd aan gingen vandaag.meer »


Legends of the future...

21 maart 13:45  Er gebeuren mooie dingen bij de jongste jeugd van DVOV. Niet alleen heeft de Champions League de afgelopen jaren een record aantal deelnemers, ook het niveau lijkt maar steeds hoger te worden. De lichting spelers die in de winterstop zijn doorgestroomd hebben alle wedstrijden nog gewonnen waardoor het F3 en F6 stevig bovenaan staan in hun poule. Dit terwijl het F3 bestaat uit spelers die vervroegd zijn doorgestroomd.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!