Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws DVOV 1

Offday voor DVOV bij ESA

Gisteren, 15 mei 20:30  DVOV speelt, weliswaar met de nodige afwezigen, een erg slechte wedstrijd tegen ESA en loopt tegen een grote nederlaag aan. meer »


DVOV dendert in de tweede helft over SP Eefde heen

8 mei 14:15  Na een moeilijke periode in de eerste helft herstelt DVOV zich uitstekend in het tweede bedrijfmeer »


DVOV maakt het v.v. Dieren één helft lastig

2 mei 20:00  Na een goede eerste helft delft DVOV toch nog ruim het onderspit tegen kampioenskandidaat v.v. Dieren.meer »


DVOV vergeet het af te maken tegen Eerbeekse Boys

24 april 20:00  Na een 0-2 acherstand nog voor rust te hebben weggepoetst en na rust een 4-2 voorsprong te hebben genomen, verzuimt DVOV de vele kansen benutten en moet op het eind Eerbeekse Boys nog een gelijkspel toestaan.meer »


Doe Het Zelf Bierpakket

19 april 16:30  Afgelopen zaterdag onder leiding van DJ Grabbelaar hebben we onze D.H.Z.Bp. zowel fysiek als online gelanceerd. De eerste veertig zijn inmiddels verkocht. Dat betekent al 300 Euro in de Jubileumkas. meer »


Offday voor DVOV tegen Waalstad

17 april 20:15  DVOV wist zich niet in de wedstrijd te spelen tegen een geslepen Waalstad en keerde zonder punten terug naar de Pinkenbergmeer »


Louis heeft geen tijd!

13 april 13:30  Het WK komt eraan en dat betekent dat Louis van Gaal niet de trainer wordt van het 2e elftal van DVOV. Hij stond bovenaan het verlanglijstje van de mogelijke kampioensploeg. Wie wordt dan wel de opvolger van Evert Gerritsen? Dat is nu vraag. De vacature staat vanaf nu op de site!meer »


Glasvezel in Velp?

13 april 10:15  Half Nederland is al aangesloten op glasvezel, Velp nog niet. DELTA Fiber wil dit aanleggen wanneer 20% van de huishoudens meedoet. Het is een positieve ontwikkeling voor Velp, het maakt het dorp toekomstbestendig wat betreft het digitale verkeer. Meld je aan via de DVOV site !meer »


DVOV 1 gaat gewoon door met winnen

10 april 21:30  Ook ZZC'20 wordt na een moeizame eerste en een solide tweede helft weggezet en boekt de derde overwinning in de laatste 4 wedstrijden.meer »


DVOV 1 overtuigend naar winst tegen Redichem met een hattrick van Boas de Bloois

2 april 23:45  DVOV 1 doet weer uitstekende zaken na een prima wedstrijd in Heelsum tegen Redichem.meer »


Koploper FC Zutphen maatje te groot voor dapper DVOV

30 maart 21:30  DVOV liet zien waarom het inmiddels een middenmoter is in de derde klasse en FC Zutphen toonde waarom het kampioenskandidaat nummer 1 is in een aantrekkelijke wedstrijd in hoog tempo.meer »


DVOV voetbalt geduldig naar winst tegen Excelsior Zetten

28 maart 0:00  DVOV laat zich niet van de wijs brengen na een zeer vroege tegentreffer en wint dik verdiend van Excelsior Zettenmeer »


DVOV 1 niet opgewassen tegen wind, veld en Oeken

20 maart 19:30  Hoe verschillend kunnen twee wedstrijden binnen 5 dagen zijn? Afgelopen dinsdagavond speelden we een fantastische wedstrijd tegen JVC in Cuijk. Die ging weliswaar verloren, maar een goed gevoel over het vertoonde spel overheerste (zie verslag elders op deze site). Dat kunnen we helaas niet zeggen over deze nederlaag tegen Oeken.meer »


DVOV verliest nipt van JVC in geweldige wedstrijd

16 maart 20:30  DVOV moet, lichtjes, het hoofd buigen in Cuijk tegen JVC, maar speelde een uitstekende wedstrijdmeer »


DVOV vecht zich naar overwinning tegen Teuge

13 maart 22:30  Het was niet de beste wedstrijd van dit seizoen van ons vlaggenschip, maar de drie punten zijn weer meer dan welkom.meer »


"Save the Date"

23 november 9:45  Beste DVOV’ers. Over 6 maanden, op 22 mei 2022, viert onze mooie club haar 90 jarig jubileum. Dit gaan we vieren met elkaar en wel op zaterdag 21 mei 2022. De hele middag zijn er mooie activiteiten voor alle jeugdteams. 's Avonds volgt er livemuziek en vooral veel eten & drinken. Ben jij er ook bij?! Noteer de datum alvast in je agenda: 21 mei 2022 – DVOV 90 jaar.


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!