Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws DVOV 1

Programma voor DVOV 1 voor start seizoen 2021-22

19 juli 23:00  Er is inmiddels een aantal datums bekend voor de start van het nieuwe seizoen voor DVOV 1. Hopelijk wordt het eindelijk een seizoen in de derde klasse die we volledig kunnen uitspelen. Zodra er aanvullingen en/of veranderingen zijn, zal dit overzicht worden bijgewerkt.meer »


Samenvatting DVOV 1 - NTVV

22 augustus 7:45   ...meer »


DVOV 1 komt op stoom

10 augustus 18:45  Waar wij gewone stervelingen misschien nog loom in de vakantiestand staan, gaan de mannen van het eerste al volop aan de bak. Kom lekker 'n keer kijken bij een training, bekerwedstrijd of oefenduel. meer »


Prognose DVOV 1: We willen meer

29 juli 15:45  Op de site Het Gelderse Voetbal doet Patrick de Nooijer een prognose voor het volgende seizoen. DVOV 1 wil meer dan de vorig jaar: “Inderdaad, Gezien de 6e plaats van het afgelopen seizoen, en de mogelijkheid op meer tot 3 wedstrijden voor het eind, gaan we niet met minder genoegen nemen. Dat zou niet getuigen van een gezonde ambitie. We willen dus meer."meer »


EMM, Dieren en Oeken tegen DVOV 1

12 juli 10:15  De bekerindeling voor DVOV 1 is bekend. DVOV 1 speelt in een poule met EMM 1 uit Randwijk, Oeken 1, uit Oeken bij Brummen en derdeklasser vv Dieren 1 uit Dieren. De wedstrijden worden gespeeld in de eerste drie weekenden van september; op 2/3 september, 9/10 september en 16/17 september.


DVOV 1 en Onder 11 treden aan bij Rheden Cup

5 juli 13:00  De Rheden Cup is een voetbaltoernooi waar alle zeven uit de gemeente Rheden komende verenigingen aan deelnemen. DVOV zal dit jaar ook weer acte de presence geven. meer »


DVOV 1 in Vierde klasse B

5 juli 12:00  De indeling voor het 1e elftal voor de competitie in het seizoen 2017-2018 is bekend. De nieuwe vierde klasse B betekent voor DVOV een aantal uitwedstrijden richting de Veluwe en zelfs richting Flevoland.meer »


DVOV 1 klaar voor het nieuwe seizoen

16 juni 14:00  Zo, het eerste is weer op volle sterkte voor het nieuwe seizoen! Dit zijn de mannen die de clubkleuren van DVOV in seizoen 2017-2018 verdedigen. Met tussen haakjes het opstapje naar deze fantastische carrièremove ;-)meer »


Lars pupil van de week

18 maart 17:45  Keeper Lars van de F1 was dit keer pupil van de week. Hij ontving een keepers outfit met naam en rugnummer, was bij de wedstrijdbespreking, deed de toss, zat bij coach en spelers in de dug-out, kortom, was deel van het team. Oh ja, en hij scoorde ook nog!meer »


Koen Entius pupil van de week

10 maart 19:00  Tijdens de wedstrijd DVOV-Alverna was Koen pupil van de week. Hij vond het allemaal fantastisch. Aanwezig bij de wedstrijd bespreking, de toss, en ook gescoord tegen de keeper van Alverna!meer »


Koen pupil van de week

10 maart 13:00  Koen Entius was pupil van de week bij de wedstrijd DVOV 1- Alverna 1meer »


Teron Kamps Pupil van de week! UPDATE: nieuwe foto's!!!

2 februari 12:45  Afgelopen zaterdag was er een leuke primeur te beleven op de Pinkenberg. Er was namelijk een pupil van de week geselecteerd die samen met de selectie het veld mocht betreden tijdens de wedstrijd DVOV 1 - Dodewaard 1. meer »


AZ 2000-DVOV 1: knap 2-2 gelijkspel

1 december 18:15  Jongens wat een wedstrijd was het gisteren. Door strijdlust en inzet eindigde het duel tegen koploper AZ2000-Elderveld 1 in een 2-2 gelijkspel, maar zelfs winst had er in gezeten. Ongelooflijk spannend. Soms diepe frustatie door onbegrepen beslissingen van de scheidsrechter. Maar steeds weer die schouders er onder. meer »


Goal Hassan Doelpunt van de Week

12 november 8:30  Het Gelderse Voetbal heeft de goal van Hassan Alyoussef in de wedstrijd sv Nijmegen-DVOV1 (3-7) gekozen als Doelpunt van de Week. Bekijk dit juweeltje hieronder, op 3 minuut 27 meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!