DVOV JO9-3

Onder 9 zaterdag, JO9-3, 4e klasse 15

24 september 2016 8:30

Onbekend

Wedstrijdanalyse doet ook bij het JO9-voetbal zijn intrede. De tegenstander van deze week, v.v Dieren, had zorgvuldig de wedstrijd van JO9-3 van vorige week bestudeert. Anders valt niet te verklaren dat zij, net als DZC '68, met een grote keeper kwamen aanzetten. Wetende hoe ze het onze jongens en meisjes lastig moesten maken. Deze keeper was nog groter en sterker dan de vorige. Hij kon goed keepen en was ook nog gezegend met een geweldige dieptepass (lees uittrap). JO9-3 moest er dus hard voor werken.

Keeper Dieren

Naast de goede keeper bij de tegenpartij, ging er nog meer in de herhaling. Zo scoorde de invaller, ditmaal Siem uit JO9-4, weer het laatste doelpunt (0-3), had keeper Ziggy in de eerste helft weer 1 bal klemvast, pikte Lars weer zijn goaltje mee (0-2), won JO9-3 weer de wedstrijd, en klom het team weer een plaats in de ranglijst.

Dat klimmen is echter voorbij ... ze staan eerste :-)

Er waren ook nieuwe dingen, Diede scoorde zijn eerste doelpunt (0-1). Zo heeft bijna het hele team(!) na drie wedstrijden al gescoord. Jesse stond voor het eerst op doel, en met verve! Zelfs de "Hans van Breukelen"-blik werd al in de praktijk gebracht. En er werd een helft niet gescoord door DVOV. Wat niet wil zeggen dat Dylan, Fay, en Jilles er hard voor werkten en de kansen en mogelijkheden zich aaneen regen. Maar ja, die keeper, ...