Scheidsrechter

Rui Kortlang

Accommodatie

Onbekend

"En Dylan, wat wil je voor je verjaardag?" "Nou, een playstation, een grote overwinning, de aanvoerdersband, de eerste plaats in de competitie, een speciaal verjaardagsshirt aan, zelf doelpunten scoren en een groot feest." "Nou, dat zijn nogal wat wensen. Ik weet niet of we dat allemaal wel voor elkaar krijgen." Zo moet het gesprek over Dylans verlanglijst voorafgaand aan de wedstrijd ongeveer zijn gegaan.

Jarig

En kreeg Dylan alles? Nou twee doelpunten gescoord, (3-0 en 8-0), 13-1 gewonnen, de aanvoerdersband met eer gedragen, mooie blauwe shirts aan en nog steeds bovenaan in de competitie. En op moment van schrijven is het grote feest aan de gang. Hoe het zit met de playstation dat vertelt het verhaal niet.

Het verhaal van de wedstrijd JO9-3 tegen DVV begon met schietoefeningen van Jilles (1-0 en 2-0). De eerste helft was verder veel in je eentje door DVOV voetballen waarbij de onze blauwen af en toe zelfs tegen elkaar voetbalde omdat het oranje DVV niet heel veel tegenstand bood. Na ook flink op hoekschoppen te hebben getraind, werd de rust gehaald met het gebruikelijke doelpunt van Lars 4-0).

In het blauw

In de tweede helft met Jesse in de spits in plaats van op doel ging het veel beter. Jesse scoorde 5-0, 7-0, 9-1, 11-1, en 12-1, De 7-0 uit een prachtige assist van Fay die liet zien hoe je over speelt. Dat deed Syrah ook erg goed waardoor de score hard opliep. Diede deed 10-1 en 13-1, en Jilles pakt met 6-0 nog een goaltje mee.

DVV

Omdat het thuisfront via de Whatsapp nog een verzoek deed om de tegenpartij te laten scoren, streek Ziggy als keeper over zijn hart en liet er eentje door.
Volgende week wordt er meer tegenstand verwacht. Tot volgende week!