DVOV JO9-3

Onder 9 zaterdag, JO9-3, 4e klasse 15

29 oktober 2016 8:45

Onbekend

Misschien dat de verslagen van DVOV JO9-3 het werk van één persoon lijkt, echter niets is minder waar. Rondom het team is een heel redactieteam aan het werk om al het nieuws over DVOV JO-9 3 op een goede manier naar buiten te brengen. Er is een verslaggeefster die tijdens de wedstrijden live alle belangrijke feiten van de wedstrijd in de vorm van tekst en beeld, doorgeeft. Als de verslaggeefster onverhoopt haar telefoon maar voor acht doelpunten heeft opgeladen, en het worden het er toch elf, dan wordt de verslaggeving naadloos overgenomen door onze interne communicatieadviseur.

Daarnaast is er nog de schrijvende journalist en statisticus die na afloop keurig het wedstrijdbulletin verzorgt met daarin wie wanneer heeft gescoord. En bij uitslagen als 13-1 is dat zeker geen overbodige luxe. Tenslotte wordt er ook gebruik gemaakt van freelance fotografen, zodat de verslaggeving onder alle omstandigheden goed verzorgd kan worden. Het redactieteam werkt zo goed samen dat het zelfs mogelijk is om een verslag van de wedstrijd vanuit een ander werelddeel te verzorgen.

Want als ik een verslag zou doen van de wedstrijd die ik gezien heb, dan zou ik vertellen dat Jeremy Lin op dreef was met 19 punten en 9 assists en 9 rebounds, dat Brooke Lopez er 25 in gooide, en dat de Pacers-held Paul George het verschil niet kon maken. En dan zou ik vertellen dat de Nets tot grote vreugde van het thuispubliek de wedstrijd met 103-94 wisten te winnen. Maar in dat verslag is de gemiddelde DVOV JO-9 3 fan niet geïntresseerd. Dus daarom het verslag van de JO9-3. Met dank aan het redactieteam!

Nets

De wedstrijd was op papier een zware. Je kent het: Groessen uit, altijd lastig, en Groessen had nog altijd niet verloren. Kortom spanning genoeg. Van die spanning trok Dylan zich echter niets aan en knalde al snel de eerste erin. Gelukkig trok Groessen zich daar weer niets van aan en maakte de wedstrijd spannend. Jilles begon op doel om de goede lijn van de vorige wedstrijd voort te zetten. Lars liet zien blij te zijn dat het gewoon echt gras was en voetbalde er op los.

Fay had er ook zin in en vond dat ze er dit keer maar twee in moest schieten. 0-2 en 1-4. In de tussentijd liet DVOV het traditionele tegendoelpunt door. Altijd leuk voor de tegenpartij die zo thuis kunnen opscheppen dat ze een doelpunt tegen de koploper hebben gescoord. Zo hou je iedereen te vriend.

Diede maakte met de 1-3 al voor de rust aan de illusies van Groessen een einde.  De 1-4 bij de rust, alle inspanningen na rust ten spijt, bleek de beslissing. Ziggy keepte de tweede helft en hield met de onvermoeibare steun van Syrah zijn doel schoon. Goede keepers en verdedigers zijn op dit hoge niveau goud waard. Jesse deed als aanvoerder het slotakkoord: 1-5.

Seven down, four to go ... zoals een echte Amerikaan zou zeggen.