DVOV strijdend en combinerend met 3-2 ten onder

Rein Kops (vrije trap)

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 2e klasse 06

18 februari 2017 10:00

Onbekend

Het was een spannende wedstrijd. Direct bij aanvang had DVOV de overhand, maar het was OBW die het eerst scoorde en zelfs uitliep naar 2-0.

De aansluit treffer werd kort voor rust gemaakt door Rein uit een fraaie vrije trap vanaf rechts. Deze was verkregen, nadat een solerende Enzo alleen onrechtmatig kon worden afgestopt.

Ook na rust begon DVOV sterk, maar het was weer OBW die met een machtige kopbal uit een corner scoorde. DVOV bleef aandringen en scoorde dan ook uit een mooie voorzet vanaf links van Liam, waaruit Ties met rechts sterk afmaakte.

Voor middenvelder Reinhout was het extra hard werken mede omdat Aron, nog niet helemaal fit na zijn sleutelbeenbreuk, maar 5 minuten mee kon doen.

Verdediger Thijn moest een paar keer daadkrachtig ingrijpen en deed dat dan ook met verve. Kaj, voorheen spits, kon terugkijken op een goede eerste keepersbeurt na het vertrek van Tub. Deze gaat zich volledig op zijn Judo carrière richten.

DVOV verloor weliswaar de uitwedstrijd, maar kon terugkijken op een strijdvaardige wedstrijd met goed combinatie voetbal. Een hoofdrol speelde DVOV op het veld, een bijrol bij een item van Omroep Gelderland: http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2128213/Een-sigaretje-roken-Bij-Zevenaarse-voetbalclub-voortaan-niet-meer-op-zaterdagochtend