Stan Wijnands

Accommodatie

Onbekend

Het begon vanmorgen al met buienradar. 7:30: jawel ... geen regen! Echter uit het raam kijkend kon al snel worden geconcludeerd: niet alles wat je ziet klopt met de werkelijkheid. Het stroomde van de regen. Buiten dan, buienradar bleek storing te hebben.

Bij opkomst op ons veld 4 was RKHVV JO9-3 al aan het warm te lopen. Een zeer professioneel team. Dat zag je meteen. Strakke warming up werd er gedraaid, keeper werd ingeschoten, rondootjes werden gedraaid, gedegen teambespreking. Kortom dat was wederom een zeer zware tegenstander.

Het regende niet niet

DVOV JO9-3 liet in de eerste minuten zien dat je je soms vergist. Al weer veel beter aan de spekkies-opstellingen gewend, lieten ze dat professionele RKHVV de eerste minuten alle hoeken van het veld zien. Jason wist het overwicht in twee treffers om te zetten. Verdedigend onder leiding van Syrah, Jilles met bekeken passjes op het middenveld en Dylan als redder in nood in het doel ging de eerste helft verder.

Dankzij Jesse en Diede werd de 2-0 nog voor rust 4-0. Ongekend. Na de 7-1 en 11-1 uitslagen van de afgelopen weken zal 4-0 ruststand in het voordeel van DVOV op de velden van alle tegenstanders hebben geklonken als onwerkelijk. Maar dat was het niet!

Keeper Fay

In de tweede helft kon Fay eindelijk doen wat ze graag wilde: op doel. Dat deed ze prima. Mooie reddingen en goede uitrappen en uitgooien. Dat is wat je wilt bij een keeper en dat is wat we kregen. Samen met Ziggy bleken ze tijdens deze helft het slot in het achterveld. Met vereende krachten wisten ze het aantal tegendoelpunten tot één te beperken.

Spekkies kunnen niet heel goed tegen vóórtdurende druilerige regen. DVOV raakte wat vermoeid en vergat vaker waar hij of zij ook al weer stond. De tweede helft was daardoor ietsje minder overtuigend dan de eerste helft. Diede wist nog wel het slotakkoord te doen en maakte de 5 compleet. Eindstand 5-1.

Doelpunt? Of toch niet ....

Vijf één? Maar er staat zeven één boven dit verslag? Hoe zit dat dan? Wederom, geloof niet alles wat je ziet. Het was helemaal geen 7-1, zoals het ook niet niet regende en zoals ook RKHVV niet die tegenstander bleek te zijn die ze in de warming-up leken te zijn. Volgende week MASV uit. De allerzwaarste tegenstander die alles nog heeft gewonnen. Zwaar?  Zoals we vanaf deze week weten: niets is wat het lijkt.