DVOV JO9-2 houdt stijgende lijn vast - Hattrick Liam de Jonge

DVOV JO9-2JM

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 2e klasse 06

18 maart 2017 9:45

Onbekend

Na het nipte verlies in de eerste wedstrijd en het gelijke spel in de tweede was er nu de ruime winst.

DVV stond derde na drie wedstrijden. Ze had in haar wedstrijden maar liefst twaalf keer gescoord. DVOV begon dan ook gewaarschuwd en geconcentreerd aan de wedstrijd.

De 0-1 viel al na drie minuten uit een corner van Aron Beeldsnijder waaruit Liam de Jonge met een droge knal scoorde. De 0-2 werd door Aron opgezet. Hij maakte de bal vrij in het doelgebied, gaf de afgemeten pass op Liam en die scoorde als een echte goalgetter van dichtbij. Bij de 0-3 liet de goalgetter zien dat hij ook kan afgeven. Liam zette goed door en gaf af aan Ties Vlugt. Die scoorde vervolgens zijn tweede goal van het seizoen.

Wanneer de verdediger Thijn van Binsbergen opkomt zorgt hij voor gevaar vanaf rechts. Met reuzenstappen melde hij zich op de helft van de tegenstander, pass op Liam en die scoorde zijn 3de van de wedstrijd en daarmee zijn eerste hattrick, 0-4

De tweede helft leek een copy van de eerste te worden, met een snelle uitbraak en ditto goal. Weer van Liam, 0-5. Maar DVV gaf zich niet zomaar gewonnen en gaf meer druk. De 1-5 was dan ook een logisch gevolg. De druk van DVV hield nog aan. Maar Kay Altenburg was weer in vorm en liet een paar schitterende reddingen zien.

DVOV kwam onder de druk vandaan toen Aron Beeldsnijder, de motor op het middenveld, de bal vrij kon spelen en op Liam diep gaf. Die scoorde gedecideerd, 1-6.

DVV kopte nog een corner hard binnen en bracht de eindstand daarmee op 2-6.

Het was een mooie teamprestatie van DVOV, waarin ook de verdediger Rein Kops pal stond. De middenvelders Enzo Rodriguez,, Reinhoud Maartense en Ties Vlught combineerden werklust met technisch verzorgd voetbal.

De veelgeroemde klik tussen de spelers spatte van de wedstrijd af. Het beloofd veel moois voor de toekomst.