Datum

1 april 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Het besef dat elke wedstrijd met 0-0 begint klinkt logisch, maar is het blijkbaar toch niet. Met de 12-1 gewonnen vorige wedstrijd nog in het hoofd, sloop er bij DVOV JO9_2 onbewust ook een doorgeslagen ontspannenheid in, die ook na de aftrap niet om te zetten was.
En doordat SJO Rijnland al na 5 minuten met een prachtig afstandsschot op voorsprong kwam, was het broodnodig de knop om te zetten. Maar het was de thuisclub die naar 2-0 uitliep.

Pas in de tweede helft lukte het DVOV om de druk te verleggen. Maar SJO Rijnland stond goed en geconcentreerd te verdedigen. Desondanks kreeg JO9_2 kans na kans, maar de bal wilde er maar niet in.

Maar zonder geluk vaart niemand wel luidt het cliché. Uit een strak genomen corner van Reinoud Maartense schoot een verdediger van SJO Rijnland in het eigen doel. Hoewel sneu voor SJO Rijnland gaf het doelpunt DVOV de energiestoot die ze nodig had om druk op de bal te kunnen blijven geven.

De verlossende gelijkmaker kwam van Aron Beeldsnijder. De linksbenige speler veroverde de bal links op het middenveld, sneed naar binnen en rondde af met rechts.

Met een paar werkelijk katachtige reddingen moest Kaj Altenburg nog wel de remise veilig stellen, maar JO9_2 hield stand.

Door de remise nam JO9_2 een punt mee naar huis en zakt naar plaats vier op de ranglijst.
Het leermoment werd ook meegenomen: ”Elke wedstrijd begint met 0-0”.