Mannen, 1, 4e klasse B

7 oktober 2017 15:00

J.Floors

Onbekend

Het was heel koud, de regen kwam met bakken de lucht uit en we zagen een bizarre wedstrijd, deze zaterdag 8 oktober op de Pinkenberg.
Voor de rust ging (bijna) alles fout wat er fout kon gaan. Maar na de rust was het absoluut smullen!

Een wedstrijd vol tegenstellingen

Laten we het zo zeggen, het was niet bepaald een constante wedstrijd. Patrick de Nooijer: ‘ Ja, bizar, het was echt een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft  ging er veel te veel fout. Zo gingen we dankzij ons eigen spel de rust in met een achterstand van maar liefst 0-4.’

Een complete omslag na rust

Na rust stond er een compleet ander, vechtlustig DVOV op de mat. Patrick: ‘ We gingen echt helemaal los; ze kwamen er gewoon niet meer aan te pas.’ Bremer van Fortissimo beaamt dat: ’ In de rust zei ik tegen de jongens: blijf waakzaam! Dat was blijkbaar aan dovemansoren gericht. DVOV ging  opportunistisch spelen en overal 1 op 1. Wij speelden met de handrem erop. In verdedigend opzicht verloren we elk persoonlijk duel. En voorin konden wij geen bal meer vasthouden. We stonden 45 minuten lang continue onder druk.’

Dik compliment

Zo brachten Hassan Alyoussef (2x) en Olaf Jonkman het verschil terug tot 3-4.
Sterker nog, in het staartje van de strijd hadden we met een beetje geluk nog kunnen winnen. Olaf Jonkman (tegen de paal) en Mark Otten misten nipt.

Patrick afsluitend: ‘ Ik had natuurlijk liever drie punten opgestreken, maar de jongens verdienen wel een dik compliment dat ze zo terugkwamen in de wedstrijd’.

bron: edestad.nl de gelderlander.nl