Hoofdklasse 2

14 oktober 2017 8:30

Spelbegeleider

Onbekend

Punten verspelen na een Europese wedstrijd is het schrikbeeld van iedere coach en speler betaald voetbal.  Zo is het een feit dat Ajax altijd slecht speelt na een Europese wedstrijd. Vermoeidheid en motivatiegebrek spelen dan parten.  Dit was vandaag ook de vrees bij de toeschouwers bij DVOV JO9-1- OVC JO9-1. Immers de enerverende oefenwedstrijd van afgelopen woensdag tegen Vitesse zat nog in de benen. En spelen in de hoofdklasse betekent dat er geen slechte tegenstanders zijn. Iedere wedstrijd is het weer vol aan de bak.  De jongens stelden echter niet teleur en wonnen met 4-1.

De coaches hadden hun werk goed gedaan en DVOV ging zoals vanouds fel van start. In een mum van tijd stond het 3-0 door goals van Jesse, Felix en Rein.  Een time-out na 10 minuten was nodig om OVC wakker te maken en als snel scoorde ze met een fraaie kopbal de 3-1.  Na de rust was het spel redelijk in evenwicht. DVOV had diverse kansen in scrimmages voor goal met Tijn en Jason in de hoofdrol. De ballen wilde er jammer genoeg niet in. OVC probeerde het regelmatig met strakke  afstandsschoten. Kaj stond echter zijn mannetje in de  goal. In de slotfase ging het gas er weer vol op en zette Julius met een bekeken schot DVOV op een veilige voorsprong.  Iedereen langs de lijn haalt opgelucht adem.

Wederom goed gedaan jongens. Leuke wedstrijden om naar te kijken. De belangstelling neemt toe. Het  schijnt zo te zijn dat door de successen de sponsoren voor kleding in de rij staan. Dat dwingen jullie maar mooi af!

Na zo’n drukke week nu even bijkomen. Lekker vakantie vieren. Zaterdag 21 oktober wacht alweer de een nieuwe tegenstander in de bekercompetitie. Zutphen uit.  Dan moeten we er weer staan mannen.