Datum

31 oktober 2017 18:15

Accommodatie

Onbekend

In de herfstvakantie was er geen competitie wedstrijd,  maar bekervoetbal. De JO9-1 was de poulefase doorgekomen en had een uitwedstrijd geloot tegen Zutphen. Vanwege de herfstvakantie kwam het verzoek vanuit Zutphen om deze wedstrijd op een ander moment te spelen. Dit was prima, maar dan graag op Pinkenberg…..we speelden dus uit, maar met een thuisvoordeel.

Vanavond was het dan zover, 18.15 op de Pinkenberg. De kantine was nog niet open, dus werd er op het terras even snel omgekleed. De jongens liepen weer over van energie, er werd  vooraf al gezongen dat we naar de finale gaan……de Kuip lonkt, maar dan moet je eerst nog winnen.

Wat moet je daar voor doen. Inzet, positiviteit  naar elkaar, teamgeest en vooral plezier. Dit was gelukt, posities werden gekozen, strijdplan was getrokken. Er werd goed druk gezet, iedereen coachte elkaar en gunde elkaar de bal. Na een paar goede combinaties met Jesse en Tijn, scoorde Felix de 1-0 en 2-0. Julius maakte de 3-0. Uiteindelijk scoorde de tegenstander in een wat tumultueuze fase de 3-1 en 3-2. Na een aantal goede reddingen van Kay, die kalm bleef in het doel, gaan we met een voorsprong de rust in.

In de 2e helft liepen we uit naar 4-2 door Tijn, de laatste goal werd gemaakt door Jason, die scoorde met een prachtige volley. We spelen de wedstrijd rustig uit….en zijn door in het bekertoernooi.

Eindstand 5-2……..of is het nu 2-5?