Wat doe je als onze vaste verslaggever Edo er niet bij kan zijn en jij het verslag moet schrijven? Precies: peentjes zweten. Dat is wat ik aan het doen ben hier achter mijn laptopje. Want aan zo’n verslag van Edo kan niemand tippen, noch aan de inhoud noch aan de snelheid waarmee deze verslagen gemaakt worden. Aan de andere kant: dit zou mijn kans kunnen zijn om de loftrompet over zoon Julius af te steken....wel een beetje flauw, maar hey je moet de kans pakken als zich die aandient.

Echter, immers daarentegen: er spelen meer kinderen mee dan alleen die topper van ons ;) dus hier komt het objectieve verslag.

Wat opvalt als de boys van Concordia aantreden is de lengte van een paar spelers. Er lopen een aantal lange exemplaren bij. Wat al direct tot onrust bij de supporters teweeg brengt. Met name de dames staan wat onrustig en gespannen aan de zijlijn, er is nog geen bal gespeeld.

Dan de opstelling bij DVOV. Felix niet aanwezig, Tijn voor het eerst sinds lange tijd weer in het veld en Laith voor de tweede keer aanwezig maar wellicht wat zwakjes wegens gebrek aan eten….voor wie het gemist hebben: we zitten midden in de Ramadan. Diepe buiging dus voor Laith dat hij überhaupt mee speelde.

Het begint dan ook met een lichte spanning, want de boys van Concordia zetten gelijk druk op het spel. Over en weer zijn er kansen en Kaj bewijst maar weer een zeer goede keeper te zijn. Ik heb ze niet geteld maar hij heeft heel wat kansen in de kiem gesmoord.

Makkelijk scoren zat er vandaag dan ook niet in, daar waar ze er afgelopen zaterdag invlogen wilden ze er hier aan beide kanten niet heel makkelijk in. Na 10 minuten stond het nog steeds 0-0. Na de eerste mini-rust scoorde Julius met een prachtig doelpunt (ja daar is de loftrompet ;)) maar vrijwel direct daarna werd het zeker wel verdiende 1-1. Rein liet het daar niet bij zitten en de mannen gingen met een 2-1 stand de rust in.

Wat na de rust volgde was een toch wel rommelige tweede helft met meerdere kansen van beide zijden en wederom een dikke pluim voor Kaj die er heel wat wist tegen te houden. En zeker ook voor de verdediging.

Redelijk aan het einde werd de ban gebroken, kropen de mannen door het oog van de naald, kwam de ontlading en de winst. Jason poeierde het 3de doelpunt erin en Julius maakte de boel af met een waanzinnig doelpunt vanaf afstand (ik kan het natuurlijk niet laten ;))

Het was weer een spannende pot. Nog een paar te gaan. We kunnen niet wachten tot het zaterdag is :)