DVOV JO12-2 pakt de eerste punten in de beker

DVOV JO12-2

Groep 3 19

8 september 2018 9:00

Onbekend

Vandaag stond de 2e wedstrijd voor de beker op het programma. Uit tegen SC Rheden.
In het begin van de wedstrijd gaat het redelijk gelijk op. Maar dan komen wij op een 0-1 voorsprong.Het is Kai Gijsbertsen die scoort tegen zijn oude ploeg. Al snel weet ook de tegenstander weer te scoren, 1-1. Dan gaat DVOV druk zetten op de tegenstander en voelen wij dat er meer in zit. Door een doelpunt van Hidde en een eigen goal wordt het 1-3. Nog voor rust wordt het 2-3.

Helaas moeten wij na rust zonder Mats verder. Te veel last van zijn blessure en kort in het veld nogmaals een trap op zijn been betekent dat hij uitvalt. Karakter dat Mats toch probeert te spelen met een blessure !
Met een minimale voorsprong en geen wissels beginnen wij aan de tweede helft. Houden wij stand? De jongens zetten de tegenstander nog verder onder druk. De verdediging speelt ver van eigen goal en is zeer vastberaden. Er wordt gejaagd op de bal wat steeds weer balbezit oplevert. Vanuit dit balbezit en mooi samenspel loopt de voorsprong verder uit. Sander scoort 2 keer. Een mooie solo van Kai de Vries waarna hij uiterst koel blijft en scoort is het hoogtepunt van de wedstrijd. SC Rheden weet op een gelukkige manier nog te scoren. Maar de jongens gaan door! Het is nogmaals Sander die scoort.
En de wedstrijd eindigt zoals hij is begonnen, een goal van Kai tegen zijn oude team.
Jongens: Chapeau voor het goede spel van vandaag ??

Mats heel veel beterschap en wij hopen dat jij er volgende week weer bij bent.