DVOV JO12-2 kent zware laatste bekerwedstrijd

DVOV JO12-2

Groep 3 19

15 september 2018 11:00

Onbekend

De laatste wedstrijd van het bekerseizoen stond vanochtend op het programma. In verband met de afwezigheid van Mats en Sam hebben wij vandaag geen wissels. Omdat Koen geblesseerd is aan zijn knie is het hopen dat hij het volhoudt.
We starten aan de wedstrijd en de eerste 5 minuten gaat het redelijk. Maar dan valt de 1-0 en ook snel de 2-0. Aan de speelwijze van SML weten we dat het een lastige wedstrijd gaat worden. Continue staan er meerdere spelers van SML vrij voor onze keeper. Ondanks dat Kay goed staat te keepen ben je in deze situaties als keeper altijd kansloos. We gaan de rust in met een 7-0 achterstand.
Het is aanvoerder Kai die de jongens zegt dat de tweede helft onze helft gaat worden.
Wij krijgen meer kansen in de tweede helft maar weten ze niet allemaal te verzilveren. Martijn die een mooie pass krijgt weet te scoren door van eigen helft naar de goal van de tegenstander te dribbelen en het mooi af te maken. Knap om te zien dat hij tussen 2 man de bal niet af laat pakken. Ook Kai weet nog te scoren. Door alert te zijn en zijn felheid maakt hij het tweede doelpunt.
De eindstand wordt 13-2.