DVV JO10-1

Groep 4 09

1 september 2018 8:30

Onbekend

DVOV Jo10-1 is de eerste officiële wedstrijd van het seizoen gestart met een gelijkspel. In het bekerduel tegen DVV Jo10-1 werd het 6-6. Het was meteen een super spannende wedstrijd!

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Het is de leiding gelukt om nagenoeg het hele team van vorig jaar in tact te houden en zelfs een paar interessante spelers aan te trekken. Tijn vertrok naar Vitesse, maar dankzij voortreffelijk scoutwerk zijn Raquidion en Tom gevonden om het team te versterken. ‘De leiding is zeer slagvaardig geweest’ aldus de fans. Uiteraard bestaat de rest van het team uit de vertrouwde namen; de 3 J’s (Jason, Jesse & Julius) en de ‘Achterhoede’ (Kaj, Rein & Felix).

De voorbereiding was zeer geslaagd. Al vroeg was er een pizza1-trainingskamp in Kijkduin, waar tussen alle pizza’s door gewonnen werd van de plaatselijke FC. Daarna sloten de nieuwe aanwinsten zich aan en werden nog twee goede oefenwedstrijden gespeeld. Chef veld Maurice had zich even laten bijscholen om de juiste veldafmetingen tussen de oren te krijgen en coaches Jasper en Rob keken elkaar weer eens diep in de ogen om ook dit seizoen weer het beste uit elkaar en het team te halen.

DVV was op voorhand een mooie tegenstander om het seizoen mee te openen. Vorig jaar speelden we daar onze beste wedstrijden tegen. We startten in het blauw, oranje shirts waren voorbehouden aan de gasten. De eerste minuten voetbalden we goed en werd de tegenstander direct onder druk gezet. Er kwamen kansen, maar goals bleven uit. Die vielen juist aan de andere kant. DVV benutte iedere kans of straften fouten in de verdediging genadeloos af. Snel liepen ze uit naar 0-3. Toch vonden we voor rust nog de aansluiting: 2-3.  Na rust ging het spel op en neer en vielen er om en om goals. Het bleef spannend tot het einde. Leuk voor de neutrale toeschouwer, maar zenuwslopend voor de fanclub. Uiteindelijk werd het een terecht gelijkspel, maar was er toch het gevoel dat er meer in gezeten had. Het heilige vuur ontbrak nog, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit de komende weken goed gaat komen. Goed gestart jongens, op naar volgende week!

1 Verzorgd door Jappie All You Can Eat. 24/7 garantie op heerlijke pizza’s. Zeer aan te bevelen voor al uw feesten, partijen en trainingskampen.