DVV JO10-1

Hoofdklasse 3

22 september 2018 8:30

Onbekend

Vandaag liet DVOV J010-1, in haar eerste competitiewedstrijd, er geen misverstand over bestaan. Dat ze dit jaar wederom een sterk en kampioenswaardig team hebben in de hoofdklasse! Op de Pinkenberg werd van DVV JO10-1 met overtuigende cijfers gewonnen; 6 – 0.

De ochtend begon al heel feestelijk. Onze sponsor Boriz verraste de kinderen met een nieuw wedstrijdtenue. En hoewel de sponsor daar heel bescheiden over doet: alles was uit de kast getrokken om daar iets moois van te maken. Op het tenue mooie saillante details die verwijzen naar de competitie en bekersuccessen van vorig jaar, nummers op de broekjes en een oogstrelende outfit voor keeper Kay. Mooi hoor, en alles op maat gemaakt. We hebben het vermoeden dat zelfs Oger, de maatpakken huisleverancier van Feyenoord, daarvoor ingeschakeld is (zie foto)1.  Syb, namens alle kids en fans hartelijk dank!

Terug naar de wedstrijd, we misten vandaag onze goaltjesdief Jesse en coach Jasper. Coach Rob stond er alleen voor, maar de jongens lieten hem niet in de steek. Na de slechte wedstrijd van vorige week werden op de training de neuzen weer in dezelfde richting gezet. De ‘herprogrammering’ hielp en vanaf de eerste minuut zagen we een geconcentreerd spelend team. Al snel werd Tom met een mooie pass van  Jason vrijgespeeld voor de keeper en knalde resoluut raak. DVV bood wel tegenstand, maar kwam niet aan aanvallen toe.  Onze jongens bleven lekker voetballen. Door goed samenspel creëerde we veel kansen. Raqiedion wist één van deze kansen mooi te verzilveren. Het was 2-0 bij rust.  De fanclub amuseerde zich prima. Wat een verschil met vorige week. Na rust gingen de jongens lekker door met voetballen. DVV kwam er niet meer aan te pas. Raqiedion, Jason, Rein en Jullius wisten het net nog een keer te vinden. Achterin heerste Felix en Rein en was Kaj alert in de goal en deed goed mee in het veldspel. Na veel tegendoelpunten in de bekercompetitie werd nu de nul behouden!

Een strakke overwinning jongens! Een mooie revanche voor vorige week en een goed begin van de competitie. Het beloofd weer een mooi seizoen te worden. Volgende week wacht ons WSV in Apeldoorn. Een voor ons onbekende tegenstander, dus dat kan weer spannend worden.

1Als dit echt zo is kunnen wecwellicht volgend seizoen maatpakken overwegen ;-)