1e klasse 03

6 oktober 2018 9:30

Lucas Wijnands

Onbekend

JO11-1 trekt eendrachtig ten aanvalMet een uitslag van 9-2 zou je het niet zeggen, maar in de eerste 15 minuten was het een echte wedstrijd. In een hoog tempo gebeurde er van alles waar menig andere wedstrijd de volle speeltijd voor nodig zou hebben gehad.

Hoewel DVOV in het eerste kwart de betere voetballende ploeg was stond het na 15 minuten 2-2. Aron Beeldsnijder opende met een schot de score, waarna OBW uit een corner gelijk maakte. Koen Wichert soleerde vervolgens knap naar de 2-1.

De bezoekers maakten de gelijkmaker toen de onverzettelijke Senne Doorn voor een korte blessurebehandeling naar de kant moest. In die korte maar rommelige fase van wissel en omzettingen viel de 2-2. En toen waren er nog maar 15 minuten gespeeld.

Nadat de balans in het team weer was hersteld ging de JO11-1 verder waar ze gebleven was. Die 2-2 stond dan ook niet lang op het virtuele scorebord. In hoog tempo combinerend, afgewisseld met individuele acties, werd de bezoekende club volledig zoek gespeeld en werden de doelpunten aaneengeregen. Toch de complimenten aan de JO11-1 van OBW die tot op het einde toe op sportieve wijze bleven zoeken naar een oplossing.
Maar OBW kon het hoge tempo eenvoudigweg niet aan. Bovendien stond ook de verdediging met Marijn Hillen als een huis, waardoor er voor de bezoekers ook uit counters geen eer te behalen viel.

Het slotakkoord werd ingezet door Tieme Brunsveld. Met een schitterende pass wist hij Liam de Jonge te bereiken, die het fabuleus afmaakte voor 9-2. Het was passend bij een schitterende uitvoering van een wervelende show.