Assist: Koen Wichert

1e klasse 03

21 november 2018 18:00

Onbekend

Uit voetballen in Westervoort op een koude woensdagvond; een niet trainingsavond. Voor de JO11-1 van DVOV was het op alle fronten onwennig.

Echter door ervaringen gelauwerd pakten ze de wedstrijd onder het schijnsel van de lampen vanaf het begin voortvarend op. Maar ook AVW zette direct en veel druk. Daardoor verliep de wedstrijd in een hoog tempo, met aan beide kanten veel omslagmomenten. Gelukkig voor DVOV waren zij het die er beter gebruik van maakten. In het eerste kwart vielen er drie goals en leidde DVOV met 1-2.

De mooiste goal van de avond was de afgekeurde goal in het 2de kwart. Een aanval die met een schitterende volley door Liam werd afgerond na een strakke afstand pass van Aron naar Yin die met een even strak pass op Liam voorgaf. De volley ketste af op de onderkant lat…..voor of achter de lijn….de scheids heeft altijd gelijk en dus stierf de goal in schoonheid; voor de lijn dus.

DVOV was even teleurgesteld, maar liet zich niet van de wijs brengen, bleef de bovenliggende partij en liep naar 1-3 uit in het derde kwart.

AVW drong nog wel aan en scoorde ook nog de 2-3, maar dat was nog alleen voor de statistieken. Die vertelden ook nog dat door deze overwinning de JO11-1 al 5 punten los staat van de nummer 2. Koploper; het begint al te wennen.