Groep 2 06

31 augustus 2019 15:00

Onbekend

Opstelling

In een sportieve wedstrijd zijn DVOV en DVE Trajanus het bekertoernooi begonnen met een 5-5 (!) gelijkspel.

DVOV had in het eerste kwartier het meeste balbezit met enkele kleine kansjes. Toch waren het de Nijmegenaren die op 0-1 kwamen. Na ruim een half uur werd het zelfs 0-2 door een vrije trap vanaf 20 meter. Kort voor rust maakte Mark Otten een mooie aanval af van DVOV en zette zo de 1-2 op het scorebord, waarna Kevin Bastiaanse, nog altijd voor de thee, de verdiende gelijkmaker inkopte.

DVOV kwam in de tweede helft sterk uit de startblokken. Na een schot van Ybo Hendriksen op de lat scoorde Olaf Jonkman vanuit de rebound de 3-2. Een paar minuten later was het opnieuw Olaf, die beheerst raak schoot na een lage voorzet van Kevin: 4-2. In de 60e minuut omspeelde Olaf de keeper en liet een mooie hattrick aantekenen: 5-2!

Met een nog een kwartier te spelen leken alle aanwezigen op De Pinkenberg vrede te hebben met deze uitslag. Toch kwamen onze gasten uit Nijmegen binnen 3 minuten terug in de wedstrijd tot 5-4, waaronder een fantastische omhaal. DVOV kon het  achterin niet meer dicht houden en belopen en moest in de laatste minuut van de wedstrijd nog de gelijkmaker slikken door een bekeken kopbal: 5-5!

Eén puntje, waar het er uiteraard drie hadden moeten zijn. Toch benadrukte na de wedstrijd trainer Robert Grauwde de goede periodes die hij had gezien in de wedstrijd.

Zaterdag aanstaande spelen we de tweede bekerwedstrijd in Oss tegen Cito, dat haar eerste bekerwedstrijd in en tegen Wageningen met 4-2 won.