De Pinkenberg 1
6891DM
ROZENDAAL
tel. 026-3647289

DVOV JO13-1 ontving zaterdag Sparta Enschede JO13-1. Net zoals in de eerste wedstrijd waren we wederom te sterk voor deze Twentse mannen. Het werd een mooie 4-0 overwinning.

De stof was nog maar net neergedaald op de Pinkenberg. De avond ervoor was namelijk de heli van een joe-tjoeper op het hoofdveld geland om een partijtje voetbal te spelen voor het goede doel. Vandaag kwamen onze gasten gelukkig met de auto en bleef de stof liggen. Omdat er een aantal afwezigen waren, sloot Mees vanuit JO12-1 aan bij de selectie. De verwachtingen waren hoog. In Enschede speelde we de sterren van de hemel. Zouden de mannen weer zo’n partij op de mat leggen? We begonnen goed, maar de tegenstander had de speelstijl duidelijk aangepast, trok zich terug op eigen helft en probeerde de pot dicht te houden. Al snel werd het de fans duidelijk dat dit een andere wedstrijd zou worden. We speelde dominant, probeerde de vrije man en de goede kans te vinden, maar dat viel niet mee. Het spel verliep af en toe rommelig, maar voor rust was het goudhaantje Raqiedion met twee goals die na de rust er nog eentje inprikte. Weer een hattrick! Sparta beperkte zich tot enkel verdedigen. We gaven geen kans weg. Er is nauwelijks een bal in onze zestien geweest. In de staart van de wedstrijd maakte Jason nog de 4-0.

Goed gespeeld mannen, gewoon weer gewonnen en al voor de 7e keer op een rij.  Met nog drie wedstrijden te gaan hebben we nog maar 1 punt nodig om kampioen te worden. Dat is zeker geen onmogelijke opgave. Nu eerst even vakantie vieren en dan zaterdag 14 mei gaat het donderen in Rijssen bij Excelsior.