4 oktober 2014 8:30

Onbekend

ESA F2 - DVOV F1 4 oktober
Vandaag tegen de koploper uit. Altijd lastig.

De wedstrijd ging vandaag aardig gelijk op, maar het was ESA dat fysiek iets sterker was en elkaar in de eerste helft wat makkelijker vond. Zodoende liepen we achter de feiten aan en stond het 3-0 bij rust voor ESA. Maar we waren zeker niet de mindere, zelfs nog een bal op de paal.

Na rust kwamen we sterk voor de dag en waren we met zijn allen op zoek naar het verdiende doelpunt. Die kwam er uiteindelijk ook. Met 4-1 verlies kunnen we met opgeheven hoofd naar de volgende wedstrijd. Alweer tegen een koploper.

Mede dankzij goed keeperswerk van beide keepers(zowel ESA als DVOV) werd het geen korfbaluitslag.