ROZENDAAL
tel. 026-3647289

PROLOOG

Jur heeft deze week helaas aangekondigd eruit te liggen tot januari. Een flinke tegenvaller voor onze talentvolle speler, die juist op de weg terug leek na een lange, slepende liesblessure. Het team had een mooie kaart en een presentje voor hem geregeld.

Vorig seizen boekten we geen goede resultaten tegen Be Quick 2. We zijn gebrand op betere wedstrijden tgen de Zuthpenaren dit seizoen.

DE WEDSTRIJD

Weer: Lekker zonnetje, licht bewolkt 19 graden

Toeschouwers: 22 + hond van Mark

DVOV start goed en aanvallend en is al snel gevaarlijk met een schot van Sven Kerkhoffs en via Mark Otten, die net zijn voet niet tegen een voorzet van Sven kan zetten.

Na zo’n twintig minuten komt Be Quick wat beter in de wedstrijd, maar echt verontrusten kunnen ze onze verdediging nog niet.

In de 27e minuut zet Mark de bal voor en die vindt het hoofd van Bart Kuipers Airlines: 0-1. Lekker!

DVOV heeft weer duidelijk de overhand. Sven schiet naast en Lukas Rietdijk heeft een mooie actie in huis, maar zijn schot mist precisie en is voor de keeper. Na ruim een half uur breekt Milo Brugman door, chipt de bal over de keeper, maar helaas ook net naast het doel.

En als je ze zelf niet maakt….Be Quick komt er ook eens doorheen en scoort: 1-1 .

DVOV is ongeconcentreerd. Be Quick komt er weer makkelijk doorheen via rechts. Gelukkig vliegt het schot voorlangs.

Toch weer en kans voor DVOV. De bal komt voor en Milo mist. Mark probeert het nog maar Be Quick werkt weg.

Het gaat nu over en weer. Een aanval over links van Be Quick dwingt keeper Luca Brugman tot een goede redding.

Dan DVOV weer. Milo stuurt Bas diep maar de keeper zit er goed bij. Bas kan er net z’n voet niet tegen aan krijgen.

Het tempo van DVOV ligt te laag en de dekking gaat niet goed in de slotfase van de eerste helft.

Timo Stuivenberg (TT) vervangt na de rust Tobias Wentink en we zijn weer begonnen.

DVOV speelt een beetje tiki taka, maar voorlopig zonder gevaar te stichten.Be Quick doet dat wel met een hard schot. Luca redt.

Even later komen de Zutphenaren er weer doorheen en TT moet een overtreding maken.

Sven zorgt met acties voor een paar corners. Die leveren niks op.

We moeten blijven opletten. Be Quick komt er door de as doorheen, maar Stijn Korteling verdedigt goed mee. Luca kan de bal oppikken. En dan lijkt Be Quick opnieuw onze verdediging te verrassen, maar dan is toch Stijn weer paraat en verdedigt uitstekend.

Siem Bollen komt dan in het veld voor TT, die toch weer last heeft van zijn blessure.

Nadat Bas Heezen is gevloerd krijgt DVOV een vrije trap. Sven schiet hard, maar net naast het doel.

Daniël Bollen vervangt Milo in de 77e minuut. De gebroeders Bollen spelen nu voor het eerst samen in DVOV2. Toch mooi.

Be Quick laat zich nogal van zijn fysieke kant zien in de slotfase en DVOV krijgt nog een paar kansjes via Siem en Sven, maar er wordt niet meer gescoord. We moeten genoegen nemen met een punt vandaag.

MAN OF THE MATCH

Man of the match: keeper Luca Brugman. Hij zorgde er met een aantal prima reddingen voor dat we in ieder geval een punt overhouden aan deze wedstrijd.

EPILOOG

Een matige wedstrijd van onze kant. Be Quick is een erg lastige tegenstander, maar in normale doen had DVOV deze wedstrijd gewonnen. Dat moet dus beter in de volgende wedstrijd. Dat is niet op zaterdag 7 oktober, maar op 14 oktober. We spelen dan weer thuis, tegen Eerbeekse Boys 2.

En ook nog even dit: TT heeft nog de wedstrijd van de 35+ gefloten nadat hij niet geheel fit een half uur gespeeld had.Goed bezig!