6891DM
ROZENDAAL
tel. 026-3647289

PROLOOG

Na de teleurstellende 2e helft van vorige week is het plan om vandaag een hele wedstrijd bij de les te blijven. Dat zal ook sowieso moeten want Sportclub Brummen 2 draait vooralsnog bovenin mee. Het aanvangstijdstip van deze wedstrijd is al diverse keren aangepast en het is geëindigd op 16:15 uur op het bovenveld van VVO.

DE WEDSTRIJD

Weer: 11 graden, grauw & miezerig

Toeschouwers: 12 (inclusief de hond van Timo)

Veld: glad kunstgras

DVOV is in de eerste minuten al een paar keer gevaarlijk. Brummen creëert ook een kansje.

Sven Kerkhoffs kan na een pass door de as van Niels Jonkman alleen op de keeper af, maar speelt de bal net iets te ver voor zich uit.

Timo Stuivenberg vindt dan opnieuw Sven, die nu met een voorzet Bas Heezen voor het doel zoekt. De keeper is echter attent en onderschept.

Van Sportclub Brummen kunnen we geen aanvallende acties noteren. DVOV gaat lekker door en in de 20e minuut zet Stijn Korteling op rechts Lukas Rietdijk op weg. Die passeert met een mooie actie zijn man en met een schot in de verre hoek verrast hij de keeper: 1-0!

DVOV blijft in het vervolg continu gevaar stichten en in de 38e minuut kunnen we weer juichen. Een corner van Bas wordt door Bart Kuipers binnen gegleden: 2-0.

Een paar minuten voor rust wordt er een overtreding gemaakt op de bedrijvige Milo Brugman. De schuldige Brummenaar is het er niet mee eens en blijft klagen tegen de scheidsrechter. Dat levert hem een gele kaart op. Toch blijft hij maar zeuren tegen de scheids en deze trekt dan maar de rode kaart. De coach van Brummen bemoeit zich er ook mee en weet ook niet van ophouden. Hij mag ook vertrekken.

De vrije trap kan dan eindelijk worden genomen door Sven en Bart kan er tegen aan lopen, maar doet dat op Maradoniaanse wijze met de hand. Die treffer gaat dus niet door.

Kort daarop is het weer raak. Maar dan wat betreft een rode kaart voor Sportclub Brummen. Die mag er met twee achtereenvolgende gele kaarten voor zeuren ook vanaf.

Er volgt een onduidelijke situatie, waarna de scheidsrechter ervoor kiest om van het veld te lopen. De wedstrijd wordt vervolgens gestaakt. Jammer dat deze wedstrijd, die eigenlijk best sportief verliep, zo moet eindigen.

MAN OF THE MATCH

Man of the match: Lukas Rietdijk. Scoorde de 1-0 en speelde gewoon een strakke helft.

EPILOOG

Het is nog even afwachten wat de KNVB gaat besluiten, maar het zou ons verbazen als we deze wedstrijd nog uit moeten spelen. Die 3 punten zouden natuurlijk zeer welkom zijn want we willen omhoog in de stand. Als het aan ons ligt spelen we volgende week weer een volledige wedstrijd tegen hoogvlieger ZZC’20 in Zelhem.