4 april 2015 10:00

Onbekend

Vandaag de nummers 1 en 2 tegen elkaar. DVOV F1 tegen OVC F2.

Voor de verandering mochten we op de achtergrond spelen, helemaal bovenop op het achterste veld. De jongens waren gebrand om 3 punten te pakken.

We begonnen fel aan de wedstrijd met genoeg kansen om de eerste goal te maken. Achterin de boel op slot. Zo kwamen we via een corner op voorsprong.

Het been van de tegenstander hielp mee. De eerste de beste kans van de tegenstander, ook via een corner, zat er zowaar in. Maar op slag van rust werd het via een goede individuele actie 2-1. Dit was ook de ruststand. Maar gezien de kansen, had het meer kunnen zijn.

De tweede helft kwam de OVC uit zijn schulp en probeerde druk naar voren te geven. Dit lukte ook aardig, maar onze verdediging stond als een huis.

De 3-1 viel kwam dan ook op het juiste moment. Dat gaf weer lucht. Uit 1 van de vele corners die OVC kreeg de tweede helft, viel er in de scrimage toch nog een (eigen) doelpunt.

Maar het laatste gedeelte van de wedstrijd zijn we niet meer in problemen gekomen en hebben we de verdiende 3-2 overwinning in de pocket.

Klasse mannen. Volgende week tegen Arnhemse Boys F5.