Datum

18 april 2015 10:15

Accommodatie

Onbekend

Na vorige week een eenvoudige wedstrijd tegen Arnhemse Boys te hebben gespeeld(9-0), moesten we nu aantreden in Gendt.

We begonnen een beetje flets aan de wedstrijd. Maar goed dat onze laatste man een goede dag had, want anders was het misschien wel een lastig potje geworden.

Kansen krijgen we uiteraard altijd en er werden er dan de eerste helft ook 2 binnen geschoten. Maar op slag van rust viel dan ook de op dat moment verdiende aansluitingstreffer.

1-2 ruststand.

De tweede helft hadden we de eerste 10 minuten ons beste spel van vandaag en vonden we elkaar weer ouderwets. Toen maakten we ook het verschil. Daarna was het weer iets minder. Maar het bleek ruimschoots voldoende voor de overwinning. 3-8. Proficiat.

Volgende week de topper op de Pinkenberg tegen ESA F7. Waarschijnlijk de wedstrijd om het kampioenschap voor later. Maar liefst 2 doelpunten verschil in ons voordeel.

Het betekent dus dat we er met zijn allen voor moeten gaan. Succes.