ESA F7

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 08

25 april 2015 8:45

Onbekend

Hoi allemaal. Vandaag de onbetwiste kraker op de Pinkenberg tussen de nummer 1 en nummer 2 op de ranglijst met maar 2 doelpunten verschil in ons voordeel.

Het gaat dus om ESA F7. Voor sommige ouders waarschijnlijk nog zenuwslopender dan voor de spelers zelf. Van te voren al gewaarschuwd voor hun snelle spits.

De aftrap was daar en we begonnen zeer scherp aan de wedstrijd. Het balletje ging goed rond en het was wachten op een doelpunt. En ja hoor, een afstandsschot brak de ban.

We bleven combineren, met een plaagstootje tussendoor van de tegenstander, waarbij onze keeper zijn doel goed klein maakte, werd het al gauw 2-0.

Toch was er ons momentje even voor de rust. En de desbetreffende spits van de tegenstander kwam toch nog een keer alleen naar het doel gerend en scoorde de 2-1 vlak voor rust.

Maar de jongens lieten zich niet uit het veld slaan.

De tweede helft ging er een schepje bovenop van onze kant en de tegenstander heeft geen kans meer gehad. Het stond bij ons als een huis, met name door het vroege vastzetten voor de middenlijn. De ene combinatie was nog mooier dan de ander en mooie individuele acties leidden ons naar een dikverdiende 7-1 overwinning.

Een schitterende teamprestatie. In mijn ogen de beste wedstrijd tot nu toe.

Bas-Joep-Fen-Bo-Siem-Matthias-Lars-Pepijn-Rover-Dion klasse gedaan en nu op naar het kampioenschap.