Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws DVOV 1

De dag die je wist dat zou komen: DVOV wordt rookvrij

15 december 13:45  DVOV gaat mee met de tijd. Wij zijn bijzonder geworden door normaal te blijven, en passen ons aan onze omgeving aan als dat nodig is. Daarnaast hebben we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Deze maatschappelijke verantwoordelijkheid is één van de pijlers waarop het verenigingsplan 2020-2025 is geschreven, dat tijdens de ALV in november is toegelicht. Eén van de in het verenigingsplan genoemde elementen van die maatschappelijke verantwoordelijkheid is het realiseren van een gezonde sportomgeving. Een rookvrij DVOV hoort daar bij. Lees verder over het hoe en waarom het bestuur heeft besloten om het terrein van DVOV met ingang van 1 januari 2020 rookvrij te maken. meer »


Samenvatting DVOV 1 - NTVV

22 augustus 7:45   ...meer »


DVOV 1 komt op stoom

10 augustus 18:45  Waar wij gewone stervelingen misschien nog loom in de vakantiestand staan, gaan de mannen van het eerste al volop aan de bak. Kom lekker 'n keer kijken bij een training, bekerwedstrijd of oefenduel. meer »


Prognose DVOV 1: We willen meer

29 juli 15:45  Op de site Het Gelderse Voetbal doet Patrick de Nooijer een prognose voor het volgende seizoen. DVOV 1 wil meer dan de vorig jaar: “Inderdaad, Gezien de 6e plaats van het afgelopen seizoen, en de mogelijkheid op meer tot 3 wedstrijden voor het eind, gaan we niet met minder genoegen nemen. Dat zou niet getuigen van een gezonde ambitie. We willen dus meer."meer »


EMM, Dieren en Oeken tegen DVOV 1

12 juli 10:15  De bekerindeling voor DVOV 1 is bekend. DVOV 1 speelt in een poule met EMM 1 uit Randwijk, Oeken 1, uit Oeken bij Brummen en derdeklasser vv Dieren 1 uit Dieren. De wedstrijden worden gespeeld in de eerste drie weekenden van september; op 2/3 september, 9/10 september en 16/17 september.


DVOV 1 en Onder 11 treden aan bij Rheden Cup

5 juli 13:00  De Rheden Cup is een voetbaltoernooi waar alle zeven uit de gemeente Rheden komende verenigingen aan deelnemen. DVOV zal dit jaar ook weer acte de presence geven. meer »


DVOV 1 in Vierde klasse B

5 juli 12:00  De indeling voor het 1e elftal voor de competitie in het seizoen 2017-2018 is bekend. De nieuwe vierde klasse B betekent voor DVOV een aantal uitwedstrijden richting de Veluwe en zelfs richting Flevoland.meer »


DVOV 1 klaar voor het nieuwe seizoen

16 juni 14:00  Zo, het eerste is weer op volle sterkte voor het nieuwe seizoen! Dit zijn de mannen die de clubkleuren van DVOV in seizoen 2017-2018 verdedigen. Met tussen haakjes het opstapje naar deze fantastische carrièremove ;-)meer »


Lars pupil van de week

18 maart 17:45  Keeper Lars van de F1 was dit keer pupil van de week. Hij ontving een keepers outfit met naam en rugnummer, was bij de wedstrijdbespreking, deed de toss, zat bij coach en spelers in de dug-out, kortom, was deel van het team. Oh ja, en hij scoorde ook nog!meer »


Koen Entius pupil van de week

10 maart 19:00  Tijdens de wedstrijd DVOV-Alverna was Koen pupil van de week. Hij vond het allemaal fantastisch. Aanwezig bij de wedstrijd bespreking, de toss, en ook gescoord tegen de keeper van Alverna!meer »


Koen pupil van de week

10 maart 13:00  Koen Entius was pupil van de week bij de wedstrijd DVOV 1- Alverna 1meer »


Teron Kamps Pupil van de week! UPDATE: nieuwe foto's!!!

2 februari 12:45  Afgelopen zaterdag was er een leuke primeur te beleven op de Pinkenberg. Er was namelijk een pupil van de week geselecteerd die samen met de selectie het veld mocht betreden tijdens de wedstrijd DVOV 1 - Dodewaard 1. meer »


AZ 2000-DVOV 1: knap 2-2 gelijkspel

1 december 18:15  Jongens wat een wedstrijd was het gisteren. Door strijdlust en inzet eindigde het duel tegen koploper AZ2000-Elderveld 1 in een 2-2 gelijkspel, maar zelfs winst had er in gezeten. Ongelooflijk spannend. Soms diepe frustatie door onbegrepen beslissingen van de scheidsrechter. Maar steeds weer die schouders er onder. meer »


Goal Hassan Doelpunt van de Week

12 november 8:30  Het Gelderse Voetbal heeft de goal van Hassan Alyoussef in de wedstrijd sv Nijmegen-DVOV1 (3-7) gekozen als Doelpunt van de Week. Bekijk dit juweeltje hieronder, op 3 minuut 27 meer »


Nijmegen-DVOV: 3-7 ! (video)

6 november 13:30  Ze gingen er gisteren achter elkaar in. Goed gedaan mannen! video: Tim Kok meer »


DVOV wint van Oranje Blauw (video)

31 oktober 14:30  Een veel sterker DVOV won zaterdag in 4A verdiend met 3-1 van Oranje Blauw. Video: Tim Kok De laaggeklasseerde Nijmegenaren keken bij rust al tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Mark Otten en Bram Brugman. Oranje Blauw kwam nog wel terug tot 2-1, maar even later herstelde Pelle Ypinga de oude marge: 3-1.meer »


Samenvatting DVOV vs De Paasberg

19 oktober 1:15  Veel kaarten, een spannende strijd. Bekijk de samenvatting op Youtube. meer »


Knap gelijkspel DVOV op bezoek bij VCA

16 oktober 12:45  DVOV behaalde zaterdag in de vierde klasse een knap 2-2 gelijkspel tegen het hoog geklasseerde VCA. Voor de rust zette Wesley van de Velden DVOV op 1-1. In de slotfase was DVOV door een doelpunt van Mark Otten dichtbij de zege, maar direct daarop kwam de thuisploeg toch op 2-2.


DVOV geen koploper meer in 4A

26 september 13:00  WIJCHEN – DVOV heeft in de vierde klasse A maar één week kunnen genieten van de koploperspositie. meer »


DVOV 1 vs Excelsior Zetten 1: 3-2

22 september 9:30  Na drie wedstrijden delen De Paasberg, DVOV en AZ 2000 met 7 punten de koppositie in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal. meer »


Competitie-indeling DVOV 1

1 juli 11:00  De indelingen van het mannen standaardvoetbal zijn bekend. Bekijk hieronder voor de indeling van het eerste elftal. meer »


DVOV D1 strijdt om Arnhem Cup

1 juni 9:30  Zondag 5 juni a.s. staat de finaledag van de Arnhem Cup op het programma. De Arnhem Cup is een voetbaltoernooi waaraan de meeste amateurclubs (1e elftallen en D1 pupillen) uit Arnhem en omstreken meedoen. DVOV D1 heeft zich hiervoor weten te plaatsen en speelt in de halve finale tegen Arnhemia D1. Bij winst plaatsen ze zich voor de finale tegen de winnaar van Elistha D1 en Veluwezoom D1.meer »


Rheden Cup 2015

29 juli 11:30  Zat. 8 en zond. 9 aug. wordt er weer gestreden om de Rheden Cup ! Dit is het jaarlijkse voetbaltoernooi voor de eerste elftallen van de acht verenigingen uit de gemeente Rheden. meer »


Speelschema DVOV 1

23 juli 19:45  Hieronder kunt U het speelschema van DVOV 1 voor aankomend seizoen downloaden en bekijken.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!