6891DM
ROZENDAAL
tel. 026-3647289

PROLOOG

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat we onze laatste wedstrijd speelden, maar vandaag mogen we weer.

De mannen van DVOV 2 staan op scherp na de jaarlijkse voetbalquiz in de kantine gisteravond.

Tegenstander v.v. Dieren 3 staat met 4 wedstrijden (!) meer gespeeld dan wij op hetzelfde puntenaantal. De uitwedstrijd eindigde in 3-3, nadat we bij rust met 0-3 hadden geleid. We moeten dus wel bij de les blijven.

DE WEDSTRIJD

Weer: 11 graden, bewolkt en af en toe een zonnetje

Toeschouwers: 25

Veld: nr. 4 op de Pink, prima dus

DVOV zet meteen hoog druk en is aanvallend ingesteld .

Na vijf minuten is het al feest. Een lange bal van Mark Otten bereikt Niels van Wieringen die vervolgens diep speelt op Lukas Rietdijk.  Die heeft een mooie actie in huis en schiet strak raak: 1-0.

Timo Stuivenberg (aka Titi) heeft veel vertoruwen achterin en verdedigt zelfs uit met een panna. Keeper Luca Brugman is lekker aan het coachen.

Nog geen 5 minuten na het eerste doelpunt ligt de tweede al in het mandje. Een steekbal van Mark op Lukas, Lukas schiet maar de keeper houdt, Lukas krijgt hem terug en tikt de bal terug op Niels, Niels schiet raak: 2-0.

Na een paar DVOV corners countert Dieren, maar die wordt onschadelijk gemaakt door Niels Jonkman.

In de 22e minuut wordt Sven Kerkhoffs gevloerd op randje zestien. De scheidsrechter wijst naar de stip. De strafschop is wel besteed aan Niels van Wieringen: 3-0.

Plots dan toch een flinke tegenvaller. Mark maakt een loop actie, maar stopt halverwege en gaat zitten… geen goed nieuws, de hamstring… Mark eruit, Tobias Wentink erin.

Een flinke schouderduw van Titi in de zestien wordt door de scheidsrechter bestraft. Ook Dieren weet raad met de strafschop: 3-1.

DVOV kakt een beetje in. maar blijft wel aanvallend spelen.

Voor rust moet Luca in actie komen. Met een prachtige redding werkt hij het schot nog over zijn doel.

Na de rust komt Bas Heezen in het veld voor Niels van Wieringen en Peter voor Titi.

In de 50e minuut is het weer raak voor DVOV. Een hoekschop van Bas belandt op het hoofd van Bart Kuipers Airlines: 4-1.

En weer vijf minuten later is daar ook al de 5-1 na een mooie diepe bal van Sven op Bas.

Na 70 minuten speeltijd wisselt trainer Justin Kruijs verder door: Bernard Verhagen voor Sjors de Ridder en Daniël Bollen voor Tobias. Dinsdag hebben we een inhaalwedstrijd in Eerbeek, dus de krachten moeten worden verdeeld.

Na een kans voor Bart, schot naast uit een pass van Sven, verlaat de licht geblesseerde Lukas het veld voor Sjors.

In de laatste tien minuten komt Dieren nog even opzetten. Een één-op-éen lans wordt benut voor de 5-2 en doordat DVOV verder verslapt krijgen ze ook daarna de nodige kansen.

Milo Brugman maakt een actie over links en geeft diep op Sven, die legt voor en Daniël kan schieten, maar de keeper redt.

Het slotakkoord is echter voor Dieren. Een voorzet wordt binnen gekopt tot de eindstand: 5-3.

MAN OF THE MATCH

Lukas Rietdijk was dé man vandaag voor ons: Mooie acties, 75 goede speelminuten, een goal en een assist.

EPILOOG

Al met al een goede wedstrijd van DVOV 2, op wat concentratieverlies na. Hopelijk is Mark Otten, onze schakel op het middenveld, niet ernstig geblesseerd. Dinsdag 19 maart spelen we dus een inhaalwedstrijd tegen Eerbeekse Boys 2 en zaterdag 23 maart bij Spcl. Brummen 2. Dan kunnen we hopelijk wat plekjes klimmen in de stand.